Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας για τη λήξη του σχολικού έτους και τις πανελλαδικές εξετάσεις 2018


Από την έναρξη των μαθημάτων, το Σεπτέμβρη του 2017, φτάσαμε αισίως στον Ιούνη του 2018 βαδίζοντας προς τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
Λίγες ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί το σχολικό έτος για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ συνεχίζονται οι προαγωγικές εξετάσεις και ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους τελειοφοίτους κι αποφοίτους των Λυκείων. 
Εκ μέρους του Δήμου Σκύδρας εκφράζω από καρδιάς την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες μας προς τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά, τους γονείς, τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, την Αντιπεριφέρεια Πέλλας, το Υπουργείο Παιδείας κι όλους τους εμπλεκόμενους για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας που δεν είχε άλλο σκοπό και στόχο παρά την ομαλή ολοκλήρωση και της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς και ταυτόχρονα τη στήριξη και την προαγωγή της εκπαίδευσης και της παιδείας γενικότερα, για όλα μας τα παιδιά, στο μέτρο του δυνατού.
Στο σημείο αυτό, ας μου επιτραπεί να κάνω μια ειδική αναφορά στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μια επίπονη και καθοριστική δοκιμασία για τις νέες και τους νέους μας από την οποία θα εξαρτηθεί η είσοδός τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πανελλαδικών εξετάσεων και στην κρίσιμη αυτή φάση μαζί με τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων μας απαιτείται, ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση κι αισιοδοξία από την πλευρά των υποψηφίων, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο, δυνατό αποτέλεσμα. 
Στην τελική αυτή προσπάθεια των παιδιών μας συναισθανόμενοι τη θέση τους και τη σημασία των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε να μη δημιουργήσουμε προβλήματα αλλά να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα ήσυχο περιβάλλον, χωρίς ένταση, άγχος, πίεση και θόρυβο ώστε ν΄αποδώσουν καλύτερα. 
Με τις σκέψεις αυτές ευχόμαστε επιτυχή αποτελέσματα για τις υποψήφιες και τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, υγεία και προκοπή σ΄όλα τα παιδιά και σ΄όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση 
Η Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα Ιγνατιάδου 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.