Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή δύο νέων συμβάσεων έργων από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας συνολικού προϋπολογισμού 210.000,00 €


Στην υπογραφή δύο νέων συμβάσεων που αφορούν νέα τεχνικά έργα υπέγραψε, παρουσία του αναδόχου, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά. 

Τα έργα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 210.000,00 €, χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και θα υλοποιηθούν από την οικεία Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Οι παρεμβάσεις είναι: 1. «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου Αγροσυκιάς – Λεπτοκαρυάς» προϋπολογισμού 120.000,00 € και 2. «Συντήρηση τμήματος οδού Τ.Κ. Πενταπλατάνου – ΧΥΤΑ Δήμου Πέλλας» προϋπολογισμού 90.000,00 €.

Τα έργα εντάσσονται στον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Π.Ε. Πέλλας, βάση του οποίου πρόκειται να προχωρήσουν κι άλλα έργα το αμέσως επόμενο διάστημα, σε όλους τους Δήμους της περιοχής μας με τους οποίους υπάρχει πολύ καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η κυρία Αηδονά είναι η όαση της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Η Περιφερειακή Ενότητα δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Έργα, έργα, έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 200.000 ούτε σκέπη δεν κάνεις. Αναπτυξιακό έργο του νόμου θα κάνεις...
    Φτάνει πια η κοροϊδία. Τα αυτονόητα τα βαφτίζεται ανάπτυξη. Φόρους πληρώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.