Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξέλιξη - ΣΟΚ στην αυτοκτονία της 22χρονης Λίνας από τα Γιαννιτσά - Ποινική δίωξη για τις γυμνές φωτογραφίες της


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή.

Σύμφωνα με το STAR, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε φίλο της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βούτηξε στο κενό από τη φοιτητική εστία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η νεαρή κοπέλα έχει χαρακτηριστεί θύμα ενός πρωτοφανούς διαδικτυακού εκφοβισμού, που «αναζητά» τους ηθικούς αυτουργούς.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, ο 20χρονος σήμερα ερασιτέχνης φωτογράφος θα κληθεί σε απολογία.

Η Λίνα Κοεμτζή αυτοκτόνησε το Νοέμβριο του 2016, πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, όπου διέμενε.

Έναν χρόνο μετά, η μητέρα της αποκάλυψε τον εφιάλτη που οδήγησε το παιδί της στον θάνατο: «Γυμνές φωτογραφίες στα social media, ροζ βίντεο και εκβιασμοί».

«Ασκείται δίωξη σε έναν από τους εμπλεκόμενους για την ανάρτηση των προσωπικών δεδομένων, και δη γυμνών φωτογραφιών και βίντεο, της Γαλήνης χωρίς τη συναίνεση της. Είναι ο πρώτος κατηγορούμενος που προκύπτει από όλη την υπόθεση. Αναμένουμε και εμείς εξελίξεις», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας.

«Για ανωμοτί κατάθεση καλούνται άλλα τρία άτομα. Είναι εμπλεκόμενοι που διαπιστώθηκε ότι απειλούσαν τη Λίνα. Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν κι άλλες κατηγορίες», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.