Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση μαθήτριας του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών Βουλκούδη Αγγελικής από την Γερμανική Παιδαγωγική Υπηρεσία Ανταλλαγών (PAD)


Η Γερμανική Παιδαγωγική Υπηρεσία Ανταλλαγών (PAD) βράβευσε τη μαθήτρια Αγγελική Βουλκούδη του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στη γερμανική γλώσσα με ένα ταξίδι τεσσάρων εβδομάδων στη Γερμανία. Το μάθημα της γερμανικής γλώσσας διδάσκει η καθηγήτρια Κατερίνα Προδρομίδου.

Ύστερα από πρόταση/έκθεση αξιολόγησης της καθηγήτριας Γερμανικών Κατερίνας  Προδρομίδου, η μαθήτρια της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, Αγγελική Βουλκούδη, βραβεύτηκε από το Διεθνές Πρόγραμμα Βραβείων (IPP) 2018 της Γερμανικής Παιδαγωγικής Υπηρεσίας Ανταλλαγών (PAD) για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας.

Η Αγγελική Βουλκούδη και άλλοι τρεις μαθητές/τριες από άλλα σχολεία της Ελλάδας στα οποία διδάσκεται η γερμανική γλώσσα, επιλέχθηκαν για ένα ταξίδι τεσσάρων εβδομάδων στη Γερμανία (Βόννη, Αμβούργο, Βερολίνο, Μόναχο) ώστε να συναντηθούν με μαθητές/τριες προερχόμενοι/ες από 91 χώρες. Επίσης, οι βραβευθέντες/είσες μαθητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ως μέλη μιας διεθνούς ομάδας μαθητών/τριών πόλεις της Γερμανίας, να επισκεφθούν αθλητικές και νεανικές εκδηλώσεις καθώς επίσης πανεπιστήμια, μουσεία, θέατρα και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα, ώστε να αποκομίσουν μια σύγχρονη και αυθεντική εικόνα της Γερμανίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.