Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάηκαν 3500 κλούβες στον ΑΣ Καλυβίων - Για εμπρησμό κάνει λόγο ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού Ν. Μηνάς (φωτο)


«Παρανάλωμα του πυρός» έγιναν περίπου 3.500 κλούβες του Α.Σ. Καλυβίων από φωτιά που προκλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα στον αύλειο χώρο του συνεταιρισμού.  Στο σημείο έσπευσε αμέσως όχημα και άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την έθεσαν υπό έλεγχο.
Είναι άγνωστα ακόμη τα αίτια της πυρκαγιάς, ωστόσο όμως ο πρόεδρος του ΑΣ Καλυβίων Νίκος Μηνάς, σε δηλώσεις του προς την Η.Ε. karatzova.com κάνει λόγο για ξεκάθαρο εμπρησμό. «Η ίδρυση και πρωτοπόρα λειτουργία του ΣΕΑΣ Ν. Πέλλας σχετικά με την διακίνηση και εμπορία των προϊόντων μας κάποιους τους ενόχλησε και πείραξε τα συμφέροντά τους», μας λέει.

Η ζημιά αυτή γίνεται σε μια εποχή που βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία της καλλιέργειας, της διακίνησης και του εμπορίας του ροδάκινου και το πλήγμα για τον συνεταιρισμό είναι μεγάλο. Βέβαια, όπως μας λέει ο κ. Μηνάς, η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη γιατί η πυρκαγιά θα μπορούσε να εξαπλωθεί στις εγκαταστάσεις και στα γραφεία του συνεταιρισμού και οι ζημιές θα ήταν πολύ μεγαλύτερες μέχρι και καταστροφικές  για την περιουσία του συνεταιρισμού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.