Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 6χρονου κοριτσιού σε χωριό της Σκύδρας «σοκάρει» την τοπική κοινωνία


Η υπόθεση της φερόμενης ασέλγειας ενός 6χρονου κοριτσιού σε  χωριό της Σκύδρας, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. 
Το εξάχρονο κοριτσάκι φέρεται να έπεσε θύμα των ανώμαλων ορέξεων του 55χρονου παντρεμένου γείτονα του παππού και της γιαγιάς της, τους οποίους επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα. 
Αρχικά η μικρή επιστρέφοντας στο σπίτι της απέφυγε να πει κάτι στους δικούς της, κάτι που τελικά έπραξε το Σάββατο το βράδυ. Η μητέρα της σοκαρισμένη από όσα της διηγήθηκε το παιδί της απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία, όπου και κατήγγειλε το γεγονός. Λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου η αστυνομία δεν προχώρησε σε σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.
Η ανήλικη  υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί, από τις οποίες αναμένεται να προκύψει αν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και σε ποιο βαθμό.
Λίγες ώρες μετά το συμβάν, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης αποπειράθηκε να δώσει τέρμα στη ζωή του με την χρήση χαπιών και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Για το συμβάν διεξάγει έρευνα το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.