Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

6ο τουρνουά μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό στη Νάουσα


Γεμάτη εκπλήξεις η έναρξη του 6ου τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας το απόγευμα της Παρασκευής...
Δυναμική και γεμάτη ρυθμό αναμένεται η έναρξη του 6ου τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας το απόγευμα της Παρασκευής. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η εντυπωσιακή έναρξη του 6ου τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας. Σε αυτήν και στα πλαίσια του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του τουρνουά θα συμμετέχει η ομάδα κρουστών «Aqua Dose» από την Έδεσσα, χορευτικό σύνολο σύγχρονου χορού από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας, , dj. Θανάσης tns deli-j ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών και δοτών μυελού των οστών Χαρίεσσας καθώς και μια σειρά ακόμη εκπλήξεων για τους παρευρισκόμενους στην έναρξη του τουρνουά.
Το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 ανηφορίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας και απολαμβάνουμε το πρώτο παιχνίδι που θα προκύψει από την αυριανή κλήρωση του 6ου τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας… Ξεκινάμε…. Προσδεθείτε….
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.