Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ)


Τακτική συνεδρίαση συγκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) την Πέμπτη 7 Μαϊου 2018 στις 13.00 μ.μ στα γραφεία της, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 43.

Τα θέματα που θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, στο συμβούλιο αφορούν στη συμμετοχή ΠΕΔΚΜ στις εκδηλώσεις εορτασμού 100 ετών από την λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου (29-30 Σεπ. 2018 και στις δυο προτάσεις του Δήμου Νεάπολης-Συκεών για απαλλαγή μη χρησιμοποιούμενων ακινήτων από την καταβολή δημοτικών τελών ανεξάρτητα από τον χρόνο υποβολής σχετικής δήλωσης του ιδιοκτήτη τους, καθώς και για για νομοθετική ρύθμιση παροχής δυνατότητα μετάταξης εργαζομένων που μετακινήθηκαν από δημοτικό νομικό πρόσωπο σε δήμο και αντίστροφα.

Επίσης το Δ.Σ της ΠΕΔ-ΚΜ θα συζητήσει το αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου» για ενίσχυση του Αναισθησιολογικού Τμήματος, ενώ θα κληθεί να ορίσει εκπροσώπους σε επιτροπές διαγωνισμών έργων και άλλα συλλογικά όργανα διοίκησης.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. - Επικύρωση πρακτικών συνεδρίασης 5/2018 και 6/2018 .
2. - Συμμετοχή ΠΕΔΚΜ στις εκδηλώσεις εορτασμού 100 ετών από την λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου (29-30 Σεπ. 2018).
3. - Πρόταση Δήμου Νεάπολης-Συκεών για απαλλαγή μη χρησιμοποιούμενων ακινήτων από την καταβολή δημοτικών τελών ανεξάρτητα από τον χρόνο υποβολής σχετικής δήλωσης του ιδιοκτήτη τους.
4. - Πρόταση Δήμου Νεάπολης-Συκεών για νομοθετική ρύθμιση παροχής δυνατότητα μετάταξης εργαζομένων που μετακινήθηκαν από δημοτικό νομικό πρόσωπο σε δήμο και αντίστροφα.
5. - Αίτημα ενίσχυσης Αναισθησιολογικού Τμήματος ΓΝΘ 'Τ. Παπανικολάου"
6. - Ορισμός τακτικού εκπροσώπου ΠΕΔΚΜ στην Επιτροπή του άρθρου 152 του ν. 3463/2006.
7. - Ορισμός 1 τακτικού και 1 αναπληρωτή εκπροσώπου ΠΕΔΚΜ στην Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Π.Ε. Σερρών.
8. - Ορισμός 1 τακτικού και 1 αναπληρωτή εκπροσώπου ΠΕΔΚΜ στο ΣΥΠΟΘΑ Π.Ε. Θεσσαλονίκης.
9. - Ορισμός 1 τακτικού και 1 αναπληρωτή εκπροσώπου ΠΕΔΚΜ στην Επιτροπή διαγωνισμού του έργου "Κατασκευή Εσωτερικού Δικτύου Ακαθάρτων Σουρωτής και Συνδετήριου με Συλλεκτήρα Βασιλικών-Θέρμης" του Δήμου Θέρμης.
10. - Ορισμός 1 τακτικού και 1 αναπληρωτή εκπροσώπου ΠΕΔΚΜ στην Γνωμοδοτική Επιτροπή για την χορήγηση άδειας λειτουργίας νεκροταφείων μικρών ζώων.
11. - Ορισμός εκπροσώπων Δήμων στα Δ.Σ. των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΦΔΠΠ)....  
12. - Αποδοχή ποσού 215.766,67 € από τους ΚΑΠ έτους 2018.
13. - Δέσμευση πιστώσεων.

14. - Ενημέρωση-ανακοινώσεις. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.