Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για το τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) 2018

Προς τους κατοίκους του Δήμου Aλμωπίας

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν συνταχθεί οι Βεβαιωτικοί Κατάλογοι που αφορούν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) για το 2018, σύμφωνα με το Ν.2130/23-04-1993 (Φ.Ε.Κ. Α’). Κατά της ανωτέρω εγγραφής σας μπορείτε να κάνετε προσφυγή μέσα σε τριάντα μέρες (30) , ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου βάσει του Ν. 505/1976, όπως αντικαταστάθηκε από την περ. 2 της υποπαρ. ΙΓ.2. του 1ου άρθρου του Ν. 4093/2012.

Σε περίπτωση μη άσκησης προσφυγής, μπορείτε να προσέρχεστε στην Ταμειακή υπηρεσία του Δήμου μας , για τυχόν ενημέρωση και εξόφληση της οφειλής σας. Μετά το πέρας των 30 ημερών βεβαιώνεται το ποσό και αρχίζει να προσαυξάνεται.


Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ε.Δ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…