Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας: "Από τρελό και Σκοπιανό μαθαίνεις την αλήθεια"



Είχαμε επισημάνει  σε δελτίο  μας μετά  την μειοδοτική  συμφωνία των Πρεσπών  ότι  τα σκοπιανά  νταούλια  ήχησαν  αμέσως  με την εμμονή του σκοπιανού προέδρου  και μεγαλοεργολάβου  ΖΑΕΦ  να αποκαλεί  τους σκοπιανούς (μπροστά στον Τσίπρα) ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ   και κάποιοι  extra large   ελληνόφωνοι  της ΠΦΑ( πρώτη φορά αριστερά)  παροικούντες  στην  «ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» μας  χαρακτήρισαν δημαγωγούς  και εθνοκάπηλους , υπεραμυνόμενοι της συμφωνίας  αυτής  ως  επωφελής  εθνικά  ( ποιοι;; αυτοί που  έχουν τάση  για εμετό στο άκουσμα της λέξης έθνος…)  

Θα τους  συστήναμε  να  παρακολουθούν  τις δηλώσεις  του  πρωθυπουργού  των Σκοπίων
Ο κ. Ζάεφ, λοιπόν, στις κοινές δηλώσεις του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τους στις  28/06 είπε: «Είναι Ευρωπαϊκό το να δίνεις μια ευκαιρία σε μια προτεινόμενη λύση και χωρίς γραμμάρια αμφιβολίας είμαστε σίγουροι για μια πλήρη και διεθνώς αναγνωρισμένη Μακεδονική εθνική ταυτότητα, προστατευμένη και ενισχυμένη. Μια και καλή φέρνουμε τη χώρα μας σε μια οικογένεια σταθερών και αναπτυγμένων κρατών».
 «αυτή η γενιά Μακεδόνων Πολιτών αποφάσισε να λύσει τις προκλήσεις για την ίδια, τις γενιές του μέλλοντος και το ίδιο το μέλλον. Στις 17 Ιουνίου σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ευρώπης, υπογράψαμε μια συμφωνία με την Ελλάδα, δίνοντας τέλος σε μια διαμάχη τριών δεκαετιών, η Δημοκρατία της Μακεδονίας, στο πνεύμα των Ευρωπαϊκών δημοκρατικών αρχών, θα αποφασίσουμε σε δημοψήφισμα για το μέλλον της χώρας μας».

Πάει και  το βόρεια αμέσως…….

Αυτοί λοιπόν  που μας κατηγορούσαν  ως εθνοκάπηλους  ,όπως  οι κκ Κοτζιάς και Καρανίκας   τιμώντας προφανώς  τον εις την Σιβηρίαν  υπό των σοβιετικών  θανόντος μεγάλου ηγέτη τους   Ζαχαριάδη   ( τον  πρώτο που αναγνώρισε το 1949 κατά σύμπτωση και πάλι στις Πρέσπες Μακεδονική Εθνότητα  ),   ωρύονταν και ωρύονται  ότι  με τη συμφωνία των Πρεσπών η κυβέρνηση  δεν παραδίδει καμιά εθνότητα στους γείτονες .  Μάλλον  πιστεύουν  ακόμη  ότι έχουν να κάνουν με ψεκασμένους  και σανοφάγους όπως  φυσικά  και οι σύντροφοί  τους από τους ΑΝΕΛ πλευρά ( αν υφίστανται ακόμη την ώρα που γράφεται το δελτίο αυτό ).    Αναγνώριση ,λοιπόν, σύντροφοι  μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικού έθνους  στους σκοπιανούς  ισούται  με αναγνώριση  ενός  μακεδονικού έθνους  και έγερση αλυτρωτικού αγώνα με την ελληνική  πλέον βούλα  και σφραγίδα .
Ας μην ξεχνάμε και τις  πρόσφατες δηλώσεις του κ Ζάεφ  ο οποίος εξήρε τον ρόλο του κ Κοτζιά  για  την ένταξη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  κατά  λέξη στην ευρωπαϊκή ένωση και στο ΝΑΤΟ (  το ότι ΝΑΤΟ σημαίνει χούντες και πόλεμοι, προφανώς ξεχάστηκε από τους συντρόφους… ) 
Το κερασάκι  στην τούρτα έρχεται με τις τελευταίες  αναρτήσεις  στο διαδίκτυο του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και γνωστού αρνητή στράτευσης  κ κ Καρανίκα  ,ο οποίος  αφού  αρχικά  χαρακτήρισε όλους  εμάς που  αντιδρούμε (δηλαδή  τω 86%  των Ελλήνων Μακεδόνων  σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση)  ως ανιστόρητους και εθνίκια,  προχώρησε ένα διεθνιστικό  βήμα παραπάνω  χαρακτηρίζοντας  όλους όσους  συμμετέχουν στα συλλαλητήρια  ως  φασίστες !!
Ως απάντηση στα παραπάνω,  υπενθυμίζουμε τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη στην Αθήνα  στο συλλαλητήριο της  05/02/18 

‘’Εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν να παραμένω πιστός στις ιερές σκιές των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη για την πατρίδα και το έθνος.’
‘Μια πατρίδα που σέβεται και αγαπά όλες τις πατρίδες του κόσμου.
Αριστερόστροφος, ο πιο επικίνδυνος φασισμός

‘ Εάν υποχωρήσουμε στην ανοικτή πρόκληση των Σκοπίων, χωρίς να έχουν παραιτηθεί από τον κύριο στόχο της εθνικής του πολιτικής ώστε να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και να μας απειλούν από ισχυρότερη θέση, είμαστε άξιοι της μοίρας μας» …. « οι παραχωρήσεις του Ζάεφ είναι σκέτο κουτόχορτο, που θα μπορούσαν να απευθύνονται μόνο σε λαό ηλιθίων» 
 Η κυβέρνηση παραδίδει  την  Μακεδονία   , ο πρωθυπουργός  χαίρεται  και από την πολύ  χαρά  κάνει και ένα δώρο στην Μέρκελ ( ξεχάστηκαν πολύ  γρήγορα  οι χαρακτηρισμοί γερμανοτσολιάδες)  τώρα  που  την έχουν στριμώξει  στη γωνία  στην πατρίδα της για το μεταναστευτικό . Δήλωσε λοιπόν ο λαοπρόβλητος ηγέτης  μας  σε συνέντευξη του  στους Financial Times ότι  είναι διατεθειμένος να υπογράψει διμερή συμφωνία με την Γερμανία, αναφορικά με την επιστροφή αιτούντων ασύλου από το Βερολίνο στην Αθήνα και ότι δεν τον ενδιαφέρει το γεγονός  ότι θα έχουμε ορισμένες επιστροφές .
Δηλαδή με απλά λόγια,  όλοι όσοι θα έχουν περάσει στην Γερμανία  μέσω Ελλάδος και η Γερμανία τους θεωρεί αχρείαστους για αυτήν  θα επιστρέφουν στην Ελλάδα  μας …..
Άλλα μας έλεγε ο σύντροφος Αλέξης και η συντρόφισσα Τασία   που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι μετά την ηλιοθεραπεία  άπαντες οι προερχόμενοι εκ Τουρκίας   θα προωθούνταν στις χώρες του Βορρά .
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι φανερό ,πλέον, ότι  έχουν σχέση με την αλήθεια  όση και με την πίστη τους στην Διάκριση των εξουσιών  και  στο ¨έθνος . 
¨Όσο γρηγορότερο φύγουν    τόσο καλύτερα για την πατρίδα και τι επόμενες γενιές ..
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. 'Πανέξυπνοι' κομματικοί μπρορεί το βόρεια να παραλείπετε , αλλά αυτό είχε συμβεί και πριν την συμφωνία .Το θέμα ασφαλώς είναι πως την ονομάζουν τα 140 κράτη γιατί εμείς δεν θα την ονομάσουμε ποτέ σκέτο Μακεδονία.Οσο για το μεταναστευτικό συμφώνησαν να επιστέφουν περίπου 150 το μήνα που έφυγαν χωρίς χαρτιά , αλλά να φύγουν απο την Ελλάδα 2500 παιδιά στην Ευρώπη για να ενωθούν με τις οικογένειες τους.Τελικά η θέση της Ν.Δ είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε Διάβασε καλύτερα την ανακοίνωση. Από το πρώτο λεπτό ο Ζάεφ μπροστά στον Alexis για Μακεδόνες και ελληνες μιλούσε. ΚΑΙ τα ίδια επαναλαμβάνει όπου βρεθεί στην Ε.Ε και ΣΤΟ ΝΑΤΟ που κάνετε τα αδύνατα δυνατά να το διευρύνετε εις βάρος της Ελλάδας Για τρίτη φορά η αριστερά παραδίδει την Μακεδονία στους αδελφούς της Σλάβους.οσο για το προσφυγικό Διάβασε τι είπε η πρωθυπουργαρα μας ...εδωσε και πήρε αναστολή αύξησης του φπα στα hot spot Όπως τα κατάντησε τα νησιά μας.

      Διαγραφή
    2. Βρε ο επίτιμος η Ντόρα και ο Κούλης μέχρι τον Ιανουάριο υπέρ της σύνθετης ονομασίας ήταν.Από ποιό πάτε να κρυφτήτε;;;;;;Στα συλλαλητήρια ότα ξεκίνησαν οι βουλευτές σας δεν πήγαιναν για τι περιμένατε το μέγεθος τους.Τουλάχιστον σε αυτο το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποκρίνετε σαν εσάς.

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει σοβαρός αναλυτής που να μην υποστηρίζει ότι η ύπαρξη και η ένταξη του κράτους αυτού στο ΝΑΤΟ δεν ενισχύει την άμυνα μας. Μην εκτίθεστε για μικροπολιτικούς λόγους γιατι πιστεύω όλοι αγαπάμε την χώρα μας.

      Διαγραφή
    4. Ποιό κομμάτι της Μακεδονίας παρέδωσε ο Σύριζα;;;;;:::::

      Διαγραφή
    5. Ποιο ΝΑΤΟ και ασφάλεια βρε άσχετοι, αιχμάλωτοι κράτους μέλους του ΝΑΤΟ είναι οι δυο στρατιωτικοί μας, ποιον επιτέλους κοροϊδεύουν και τσιμπάτε. Σανό τέλος

      Διαγραφή
    6. Η τουρκία κρατούσε 1,5 χρόνο χωρίς δίκη Αμερικανό ιερέα και Γερμανό δημοσιογράφο.Εσυ που δεν τρως σανό κάνε κάνα συλλαλητήριο να τους ελευθερώσεις ή υπέδειξε μας κάποιον τρόπο , περιμένω.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙ 1000 κράτη να την ονομάζουμε το ζητούμενο είναι πως θα την αναγνωριζε η Ελλάδα. Φτάνει πια η γκεμπελιστικη προπαγάνδα σας δεν βλέπετε που σας φτύνουν όλοι οι Έλληνες και δεν τολμάνε οι βουλευτές σας να ξεμυτισουν χωρίς διμοιρίες ΜΑΤ από δίπλα .έρχεται η Νέμεσις την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς .

      Διαγραφή
    8. Μια συζήτηση γίνεται με λογικά επιχειρήματα και όχι με ιαχές και απειλές.Τσαμπουκάδες τύπου μπαρμπαρούση ή εκείνων που χτύπησαν τον Μπουτάρη και μετα ζητούσαν συγνώμη τους τρέμει όλη η χώρα.Με ένα καπνογόνο αμέσως αρχιζετε την κλάψα.

      Διαγραφή
  2. ψάχνουμε νέους συμμάχους ή θέλουμε μόνιμα να κρατάμε εχθρότητες χωρίς νόημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΧΙ ψάχνουμε και άλλους να τους παραδοσουμε/ξεπουλήσουμε ότι απόμεινε. .

      Διαγραφή
    2. Αφού σύντροφοι είναι τόσο τέλεια όλα στην συμφωνια των πρεσπών γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα να την επικυρώσει ο κυρίαρχος λαός όπως κάνατε το 2015;; ξέρετε από Ναι και όχι εσείς....

      Διαγραφή
    3. Προς:5:09 Δηλαδή πιστεύεις επειδή οι περισσότεροι είναι κατά της συμφωνίας αυτό είναι το καλύτετο για την χώρα .Το 81 αν ο παπανδρέου έκαμνε δημοψήφισμα και βγαίναμε από την ΕΟΚ θα ήταν εθνικά συμφέρον ; Τ0 15 αν ο Τσίπρας ακολουθούσε το ΟΧΙ και βγαίναμε από το ευρώ θα ήτα καλύτερα ; Οι ηγέτες οδηγούν τον λαό και όχι ο λαός τους ηγέτες γιατί ο λαός συμπεριφέρετε συναισθηματικά.

      Διαγραφή
    4. Ναι σύντροφε μόνο οι λαοπροβλητοι αριστεροί ηγέτες έχουν το αλάθητο. Ο λαός εινσο Μόνο για να τους ακολουθεί. ...

      Διαγραφή
  3. Όλες αυτές οι ανακοινώσεις της νδ και των τοπικών "μαγαζιών είναι βούτυρο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιον σύμμαχο ούτε στον ύπνο του.Να είσαι καλά Κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι ψηφοφόρος του Σύριζα .απλώς επικροτώ την συμφωνία γιατι πιστεύω είναι για το συμφέρον της χώρας μας.

      Διαγραφή
    2. Όλοι σε πιστέψαμε. Μείνε ήσυχος

      Διαγραφή
    3. Δεν είσαι υποχρεωμένος , άλλωστε δεν γνωριζόμαστε για έχει σημασία αν σου λέω ψέματσ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.