Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λ. Αυγενάκης από την Έδεσσα: «Η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ των δύο χωρών είναι μια συμφωνία που θίγει τα εθνικά συμφέροντα» (φωτο)


«Η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ των δύο χωρών είναι μια κακή συμφωνία και μη αποδεκτή. Είναι μια συμφωνία που θίγει τα εθνικά συμφέροντα».
Αυτό δήλωσε από την Έδεσσα ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στις ΠΕ Πέλλας και Φλώρινας χθες, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 (η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη δεν συμμετείχε τελικά στην επίσκεψη του κλιμακίου).

Ο κ. Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδόση Ουραηλίδη και τους βουλευτές Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη, Καστοριάς Μαρία Γεωργίου και Ημαθίας Απ. Βεσυρόπουλο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου και ακολούθησε συνέντευξη τύπου στο τοπικά ΜΜΕ στις 7:00μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα «Κέντρο Καταρρακτών». 

Εκεί, παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση για τη Μακεδονία και για την προωθούμενη διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας- πΓΔΜ. 
Ο κ. Αυγενάκης από την Έδεσσα ζήτησε επίσπευση των εθνικών εκλογών, ούτως ώστε, όπως είπε, να μην προλάβουν χρονικά τις διαδικασίες για την επικύρωση της συμφωνίας. 
avgenakise

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Τζάμπα μάγκες είσαστε. Το μονο που σας ενδιαφέρει είναι ποτε θα γίνουν εκλογές...ευκαιρία βρήκατε να μαζεψετε ψηφουλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΚΑΣΤΕ ΜΥΤΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΟΛΟΙ.
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περσινά ξυνά σταφύλια. Μετά πήγαν και στον Δεσπότη να ευλογίσει τον αγώνα τους. Δεν είστε σε καλύτερα μοίρα από τους συριζαίους και τους πασοκτσήδες. Ο λαός ξυπνάει Μακεδονοκάπηλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η συμφωνια δεν ειναι καλη,ΕΣΕΙΣ τι προτεινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ,ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλλοι κανανε μυστικες διαπραγματευσεις.ευτυχως κανατε την προταση μομφης και ηρθε στη δημοσιοτητα το κειμενο διαφορετικα κανεις δε θα μαθαινε τι πανε να υπογραψουν.ειμαστε σιγουροι οτι θα κανετε οτι μπορειτε να αλλαξει η συμφωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν επρεπαι να πεις την αληθια κυριε λευθερη επρεπαι να πεις λεφτα υπαρχουν και οτι θα κανεται το ασπρο μαυρο αυτα θελει να ακουει ο κοσμος για να την ξαναπατησει και εσυ ηπες την αληθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πήρες μονοιερμα 8.21 8.41 και 8.44 έφθανε το πρώτο σου σχόλιο. ένας από αυτούς των φωτογραφιών εισαι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.