Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού



Παρουσία 50 μελών και πλέον,ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη γενική συνέλευση της ομάδας του Εδεσσαικού στο πολιτιστικό κέντρο.Μέσα σε άριστο κλίμα ενότητας από τα ενεργά μέλη του συλλόγου,η υπάρχουσα διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή πήρε εκ νέου το χρίσμα για να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Ο προέδρος του Εδεσσαικού αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την προσφορά τους,τοποθετήθηκε κάνοντας μια αναφορά στα πεπραγμένα της αγωνιστικής περιόδου που μας πέρασε.Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία της ομάδας Αντώνη Ρυσάφη όπου ψηφίστηκε ομόφωνα.Παρόντες στην γενική συνέλευση και ο Δήμαρχος της πόλης κ.Τάκης Γιάννου ο οποίος πλέον από φέτος θα βρίσκεται και στο διοικητικό συμβούλιο ως βασικό και ενεργό μέλος όσο και ο επίτιμος πρόεδρος του Εδεσσαικού κ.Κωστής Σταυρόπουλος.Κατά την διάρκεια της συνέλευσης υπήρχαν τοποθετήσεις από τα μέλη του συλλόγου και ψηφίστηκε ομόφωνα η συνδρομή των μελών καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου.Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τα μέλη να ψηφίζουν ομόφωνα εκ νέου το σχήμα του Πέτρου Πασσαλή.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα παρακάτω άτομα:

Τακτικά μέλη
Πέτρος Πασσαλής
Αντώνης Ρυσάφης
Πελοπίδας Παπαγεωργίου
Γιάννης Τρυφωνιδης
Νίκος Κανάνης
Λάζαρος Νησιάγκας
Γιάννης Αλεβίζος
Γιώργος Μυλωνάς
Σάκης Πατετσίνης
Στάθης Ουλεμάνης
Τάκης Γιάννου

Αναπληρωματικοί
Κώστας Μαλουμίδης
Λευτέρης Κούτας
Δημήτρης Πετρόπουλος
Κυριάκος Κύρτσος
Κωστής Ξενάκης

Υπεύθυνοι ποδοσφαιρικού τμήματος 
Χρήστος Πόζαρλης
Γιώργος Τζούρτζος 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνεργασιες ρυσαφη γιαννου συνεχιζονται!Καλα το πατε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δυο τους είναι καμμένα χαρτιά. Ο κοσμάκης βλέπει. Ο ρυσαφης θέλει να κάνει και συνδυασμό ας γελάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ρυσαφης εχει συνδυασμο. Εσυ θελεις να κανεις και δεν μπορεις. Χαχα. Και οσο αποκαλεις τον ΚΟΣΜΟ κοσμακη, δεν θα κανεις ποτε σου συνδυασμο. Και σε σενα εγινε προταση να μπεις στο συμβουλιο, αλλα δεν δεχτηκες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.