Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτο σκηνικό στα Κουφάλια: Εφοριακοί συνελήφθησαν επειδή έκαναν… τη δουλειά τους!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο σε επιχείρηση εστίασης στα Κουφάλια όταν ελεγκτές της Εφορίας διαπίστωσαν πως δεν είχε κόψει 17 αποδείξεις και όπως ο νόμος ορίζει έπρεπε να σφραγιστεί για 48 ώρες.

Ωστόσο κατά την διαδικασία της σφράγισης, η οποία τελικά έγινε,  συνέβησαν απρόοπτα, όπως κατήγγειλε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των εφοριακών Μιχάλης Κούπκας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το κλιμάκιο των εφοριακών που αποτελείτο από 2 γυναίκες και συνοδευόταν από αστυνομία ήρθε αντιμέτωπο με φωνές και φασαρίες από τον επιχειρηματία ο οποίος απειλούσε να τους κάνει μήνυση και για τον λόγο αυτό οι εφοριακοί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμειναν για 4 ώρες.

Σύμφωνα με τον κ. Κούπκα κατά την διαδικασία της αποσφράγισης επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με φωνές και απειλές από τον επιχειρηματία σε άλλο κλιμάκιο εφοριακών αυτήν την φορά αποτελούμενο από έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι επίσης κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Κουφαλίων όπου και παρέμειναν για 4 ώρες.

Ο κ. Κούπκας ζήτησε να αλλάξει επιτέλους το νομικό πλαίσιο έτσι ώστε οι εφοριακοί να μην ενάγονται ούτε να προσάγονται κατά την διάρκεια των ελέγχων, όπως επίσης και η επίθεση εναντίον εφοριακού να ισοδυναμεί με επίθεση εναντίον αστυνομικού οργάνου.

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του καλοκαιριού, καθώς όπως σημείωσε φέτος προβλέπεται να γίνουν 70.000 έλεγχοι πανελλαδικά, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι.

Πηγή: thessnews.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΠΟΣΟ ΜΠΟΥ@@@@ΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΥΓΑ-ΦΟΡΟΚΛΡΠΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ.
    ΟΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου δημιε. είσαι ο μόνος άγιος σ αυτο το τοπο. κάνεις για πρωθυπουργός. τον φοροφυγα χειροπόδαρα θελεις. μαλλον πολύ κακος δημόσιος υπαλληλος ήσουν βαλμενος απο το παραθυρο ενας απο αυτους που μας εφεραν σε αυτο το καταντημα. για αυτο μιλας για μαγαζατορες ετσι. μην ανησυχεις σε λιγο και αυτοι θα εξαφανιστουν για να ικανοποιηθεις. έτσι όπως τους παρουσιαζεις ειναι οι εχθροι σου. χειροποδαρα κριμα για παρτη σου

      Διαγραφή
    2. το οτι δεν υπαρχει φορολογικη συνειδηση ειναι γεγονος,ολα τα αλλα.....

      Διαγραφή
    3. από το κράτος πρωτίστως και δευτερευόντως από τους πολίτες

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.