Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Έδεσσας Γ. Δαλκαλίτσης


Την παραίτησή του από Γενικός Γραμματέας του δήμου Έδεσσας υπέβαλλε χθες ο Γιώργος Δαλκαλίτσης. 
Με αφορμή δημοσιεύματα και σχόλια για τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή, ο κ. Δαλκαλίτσης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο  fb, εξηγεί τους λόγος αυτής της απόφασής του, οι οποίοι  όπως τονίζει, είναι «καθαρά προσωπικοί»: 
«Χθες υπέβαλα την παραίτησή μου, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Έδεσσας. Επειδή κάποια τοπικά site, ήδη γράφουν διάφορα, θα ήθελα να διευκρινίσω πως οι λόγοι της παραίτησής μου, είναι καθαρά προσωπικοί και αναφέρονται στη σχετική επιστολή μου προς τον Δήμαρχο. 
Δεν υπάρχουν πολιτικοί λόγοι ή αφορμές για την παραίτησή μου, ούτε διαφωνία ή διαφοροποίηση μου από την παράταξη του Δημάρχου.
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα, αιρετούς, υπαλλήλους, συνεργάτες και φορείς και κυρίως όσους στάθηκαν δίπλα μου αυτά τα 4,5 χρόνια».




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

43 comments:

  1. Δαλκαλίτση δεν υπάρχει τίποτα όλα οκ στη παράταξη Γιάννου, με μια διαφορά Γιωργάκη εσύ ποτέ δεν πρόσφερες τίποτα σε αυτή την παράταξη,ούτε ψηφίστηκες ποτέ,απλά τοποθετήθηκες και έπαιρνες μισθό διευθυντή χωρίς να προσφέρεις ποτέ σου τίποτα σε αυτόν τον δήμο. Όπως οι περισσότεροι δημοτικοί του σύμβουλοι παραιτήθηκαν, άρχισαν τώρα και οι τοποθετημένοι, εσύ δηλαδή, που χλεύαζες όλους όσους παραιτήθηκαν. Και κάτι ακόμα Γιωργάκη, είδες που φτάσατε τη Ν.Δ, στον πάτο, εσύ και όσοι δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους αλλά έτρεχαν πίσω από ένα κόμμα. Η σειρά σου για κριτική έφτασε, όπως θα φτάσει και για τους υπολοίπους δημοτικούς συμβούλους που παραμένουν σε μια δημοτική αρχή που έχει διασύρει όλο το δήμο Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργο μου, παντα ωραιος ανθρωπος και με ηθος. Τι δουλεια ειχες με τους κηφήνες του Δημου. Μακρια... φυγε μακρια απο αυτους να γλυτωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει πολύ.Καλά κάνει φοβάστε την αλήθεια αυλοκόλακες. Ο Γιώργος σας χαλούσε τα ψέμματα που λέγατε στο δήμαρχο. εσείς που είστε κατά του Δαλκαλίτση φτάσατε στον πάτο το Γιάννου. Εσείς τον καταστρέψατε και όχι του έλεγαν αλήθεια. Έχετε το θράσος να επιτίθεστε σε ένα πρόσωπο, σε ένα πρώην συνεργάτης σας κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία. Μόνο με δειλούς έχει μείνει ο Γιάννου

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ;
      ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;
      ΑΡΑ Η΄ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΛΑΣΠΗ Η΄ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ.
      ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠ@@@@Α

      Διαγραφή
    3. ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
      ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ
      ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
    4. Γιάννου, όταν <> τα καθαρά πρόσωπα που έχεις δίπλα σου δημοτικούς συμβούλους, φίλους, συνεργάτες, κλπ πρέπει να ψαχτείς.
      Δεν μπορεί να φταίνε όλοι αυτοί.
      Οι πολίτες πλέον έχουν ακούσματα γιατί το τι συμβαίνει στο δήμο και στην Έδεσσα.
      Η προσωπικότητα του καθενός και το επίπεδό του είναι λίγο πολύ γνωστή.
      Πλέον ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον

      Διαγραφή
  4. ΔΕν υπάρχουν πολιτικοί λόγοι........
    ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ορφανά της Ντόρας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δράσης σιγά σιγά να επιστρέφουν στην σπηλιά τους. Ο συγκεκριμένος ήταν μια ατυχέστατη επιλογή του Γιάννου που μας ταλαιπώρησε πολύ εδώ στην Έδεσσα και μόνο εχθρούς δημιούργησε. Ο Γιάννου το κατάλαβε αργά και τον έδιωξε αλλά θα πληρώσει τώρα όλα αυτά τα λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιάννου μόνο ατυχείς επιλογές είχε. Απογύμνωσε το δήμο από τους ικανούς. Μπράβο Γιωργάρα έχεις @@@@@@ και δεν προσκυνάς τους σάπιους

      Διαγραφή
  6. Ο ΒΛΑΧΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΟΥΛΑ ΤΟ ΓΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Γιωργο εχεις κακαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτά παθαινει οποιος τα βαζει με τον Μπατσίρη Γιωργάκη!
    ας πρόσεχες με μια κινηση ματ σε εφαγε και σε χωνεψε ο Κωστάκης.
    Πανε να μαζεψεις τωρα σαλιγκάρια τέτοιος γλύφτης που εισαι και τσιμουδια γιατι θα παθεις χειρότερα αν δε σεβεσαι τους πιο πανω απο σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο πάνω από τον Γιώργο ο βλάχος, ας γελάσω. Τη μόρφωση, το ήθος, την ειλικρίνεια, την τιμιότητα, ούτε στο δαχτυλάκι του δεν τον φτάνει.

      Διαγραφή
  9. Μπράβο Γιώργο ανεξάρτητα από τους πραγματικούς λόγους παραίτησης λίγοι θα το έκαναν γιατί για το χρήμα όλοι βαράνε προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσοι συνεργάζονται με τον Γιάννου από κοντά, καταλαβαίνουν το επίπεδο του πολιτικού ανδρός. Ένας ένας απομακρύνεται από κοντά του. Μπράβο κ. Δαλκαλίτση. Ως Θεσσαλονικιός σέβεσαι τα παντελόνια που φοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πώς τρωγεστε εσείς οι δεξιοί δεν λέγετε παραιτήθηκε γιατί δεν τον στήριξε ο βλάχος στις εσωκομματικές της νδ και στήριξε την απειρωταν δεν πειράζει έτσι η αλλιώς δήμαρχος δεν ξανά βγαίνει όλοι τον εγκατέλειψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι γεγονός ότι εμείς οι δεξιοί τρωγόμαστε μεταξύ μας! Όμως είναι εξίσου γεγονός ότι εσείς οι "αδέξιοι" πάντα όταν τα κάνετε μαντάρα σε μας τους δεξιούς τρέχετε!!!!

      Διαγραφή
  12. Όλος Νόμος προσκυνά τον Μπατσιρη ! Ρε πως τον έφαγε... Το θηρίο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΑΝ, ΤΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΕ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΕΤΣΙ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια κύριε Δαλκαλίτση. Σε μια εποχή που δίνουν κ@λ@ για τον "παρά" εσύ τους έγραψες και έφυγες. Λίγα τα παλικάρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευγε γιωργο εισαι ηρωας που αντεξες με αυτους τους απιθανους μεχρι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ήρωας με τα 3000 μικτά το μήνα

      Διαγραφή
    2. Τα κλώτσησε όμως ...... κάντο και συ ψευτόμαγκα

      Διαγραφή
  16. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΑΦΟΥ Η ΣΥΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την ίδια τακτική που ακολούθησε ο Σόντρας ακολουθεί και ο Γιάννου. Τα βάζει με τους υπαλλήλους. Γιάννου ρώτα τον Σόντρα ποιοι τον έριξαν. Την ίδια τύχη θα έχεις. Οι πολίτες είναι με τους μικρούς όχι με τους δημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σεξτο γυρνα πισω μετα σπο νεντουδη και δαλκαλιτση η αξια σου ειναι ανεκτιμητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι εσείς που φοράτε παντελόνια κρύβεστε πίσω από μια ανωνυμία... Εκφράστε την άποψη σας δημόσια αλλά επώνυμα,Γιατί σίγουρα όλοι εσείς οι ανώνυμοι αύριο αν τον συναντήσετε θα του πείτε '' καλημερα''Ελεος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Ευτυχία Τζήγκα. Είναι οι ίδιοι που τόσο καιρό τον έγλυφαν τώρα του ρίχνουν λάσπη κρυμένοι στην ανωνυμία. Είναι οι ίδιοι που τον σηκοφάντησαν και έγιναν αιτία να διωχτει. Είναι οι ίδιοι που τελικά θα ρίξουν το Γιαννου και ξαφνικά θα βρεθούν δίπλα στον επόμενο δήμαρχο. Ντροπή μόνο ντροπή

      Διαγραφή
    2. Άντε στα σαλαγατα ρε τζηγκα όταν υπάρχει χούντα δεν βγαίνεις επώνυμα εκτός αν είσαι και εσύ μέρος της, δεν σε είδα να βγαίνεις σε άλλες παραιτήσεις, που θα του πούμε και καλημέρα. Έλεος μάθε πρώτα για το καθεστώς

      Διαγραφή
    3. Ευγε για το θάρρος της γνωμης.

      Διαγραφή
    4. Από το σάλαγατα αγαπητέ μου διακρίνω ότι έχετε μεγαλώσει σε στάνη... Η άποψη σας με αφήνει αδιάφορη.Ουτε σας έβρισα ούτε ανάθεματισα άσχετα με το καθεστώς το επίπεδο του ανθρώπου φαίνεται, Δεν είπα κάτι και εγώ την άποψη μου εξέφρασα με ονοματεπωνυμο

      Διαγραφή
    5. Σωστά έχω μεγαλώσει σε στάνη αλλά πρόβατο σαν εσένα δεν είμαι, ούτε σε έβρισα ούτε σε αναθεμάτισα, σε αφήνει αδιάφορη η άποψη μου αλλά θέλεις να δεχτούμε την άποψη σου επειδη εσυ έχεις επίπεδο, και μάλιστα λες ότι την εξέφρασες με ονοματεπώνυμο. Και μένα με λένε ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΑ αγνώστου λοιπών στοιχείων, κοτσάρω και μια φωτογραφία που δεν φαίνεται τίποτα και είμαι επιπέδου. Για να σε ψάξουν λίγο και οι υπόλοιποι εδώ μέσα και αν βρουν ποιος η πια είσαι ας τηλεφωνήσουν στο επίπεδο σου.

      Διαγραφή
    6. Τουλάχιστον αγαπητή-τε είμαι πρόβατο με ταυτότητα,ξέρω σε ποιο κοπάδι ανήκω,σε αντίθεση με πολλούς κωλοτουμπες που σήμερα θα γλείφουν εκεί που έφτυσαν χθες και το αντίθετο...Αυτό εννοούσα στο παραπάνω σχόλιο..

      Διαγραφή
    7. Τώρα σε παραδέχομαι, πρόβατο με ταυτότητα, για αυτό κατάντησε ο Δήμος Εδεσσας σε αυτό το χάλι, συμφωνώ μαζί σου για τους κωλοτούμπες και να σε ενημερώσω ότι ένας από αυτούς είναι ο Γιωργάκης, εκεί που βρίζει εκεί γλύφει, όπως ομοίως και ο δήμαρχος του, κάτι ξέρω παραπάνω απο εσένα. Την άλλη μέρα των εκλογών έγλυφαν αυτούς που έβριζαν. Η απόλυτη ξεφτίλα για μια καρέκλα.

      Διαγραφή
  20. η γνωστη τακτικη γιαννου. λασπη σε οποιον δεν κανει τα χατηρια του. όλοι οι ανωνυμοι ειναι οι γνωστοι αγνωστοι που ειναι διπλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου αλλά που ήσασταν τόσο καιρό που πετούσε λάσπη ο Γιάννου σε "καθαρούς" ανθρώπους, στο κάτω κάτω ο ΤΖΟΡΤΖ τοποθετήθηκε δεν ψηφίστηκε, ας λουστεί και αυτός την τακτική αυτού που στήριζε, γιατί και ο ίδιος του την ακολούθησε ρίχνοντας λάσπη σε φιλικά του πρόσωπα μόλις πήρε την καρέκλα, εκτός αν τα ξεχάσατε

      Διαγραφή
  21. MALON TON TAKATZOGLOY THA BALEI GENIKO. HTAN PALIA GENIKOS KAI XEREI. EINAI KAI FILARAKIA SIMMATHITES ME TO GIANNOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ότι και να γράφετε θετικά η αρνητικά ο Δαλκαλίτσης είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Με ήθος δεν κατηγόρησε ποτέ. Δούλεψε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ Και όλοι που γράφετε τα αρνητικά. τώρα τα ανακαλύψατε; Φαρισαίοι Υποκριτές. Γιώργο είμαι αυτός που του ζήτησες να γράψει κάτι για τον εαυτό του για αυτό που προσέφερε και σου απάντησε ο Θεός. Και ο Λαός Θα Ανταποδώσει. Ψηλά το Κεφάλι ΚΑΙ Μην πεις κακή λέξη για κανέναν όπως ΠΑΝΤΑ έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Βαγγέλης Κυριακού είναι ο καλύτερος για αυτή τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι που παρουσίασε τα Ανθεστήρια και είναι υπεύθυνος τουρισμού στον Δήμο

      Διαγραφή
    2. Ναι να δουμε και ποια ειναι η θεση του για το Μακεδονικο να γελασουμε

      Διαγραφή
  24. Η παράταξη Γιάννου τελείωσε, η απόλυτη επιβεβαίωση μετά τις παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων που ο Γιάννου φρόντιζε να ρίχνει λάσπη, άρχισαν και τα φαγώματα στην ομαδούλα. Πρωτοφανή για τον δήμο Έδεσσας παραίτηση τοποθετημένου διευθυντή, μπράβο Γιώργο θα μείνεις στην ιστορία αυτού του τόπου. Τον αποκάλυψες τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.