Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακρίδου Αγάθη: Η «Διαβολοεβδομάδα» της Ελλάδας


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέλεξε αυτήν την εβδομάδα να ανοίξει δύο μέτωπα απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Σε διάστημα λίγων ημερών ο ελληνικός λαός βομβαρδίστηκε από το ψηφισμένο,πλέον, μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα (κοινώς το 4ο μνημόνιο) κι από την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό. 
Ενδιαφέρον έχει να παρατηρήσουμε τι συνέβη αυτήν την εβδομάδα:
Α. Ως προς το νέο μνημόνιο που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:
Παραχώρηση δημόσιας περιουσίας ύψους 25 δις μέχρι το 2022.
Περικοπές συντάξεων από 1/1/19 ύψους 3,2 δις.
Αύξηση ΕΝΦΙΑ 15%.
Κατάργηση προνοιακών επιδομάτων και αύξηση τελών κυκλοφορίας.
Μείωση αφορολόγητου με στόχευση δημοσιονομικών εσόδων 2,3 δις.
Πρωτογενή πλεονάσματα από 3,5% σε 5,19% το 2022 με υποχρεωτικά έσοδα 44 δις.
Αύξηση πληθωρισμού σταδιακά από 0,6% σε 1,8%, άρα το χρήμα χάνει την αξία του.
Πλέον,αλλάζει η αναλογία προσλήψεων στον δημόσιο τομέα κι έτσι για κάθε μία αποχώρηση θα γίνεται μία πρόσληψη κι όχι για κάθε 4 αποχωρήσεις 1 πρόσληψη ,κάτι που ίσχυε μέχρι σήμερα.
Β. Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό:
Όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
Ιθαγένεια Μακεδονική.
Γλώσσα Μακεδονική.
Βάσει του άρθρου 8 Παρ.5 της συμφωνίας Δημιουργία διμερούς επιτροπής για την υποχρεωτική αλλαγή σχολικών βιβλίων και εγχειριδίων , κοινώς αφαίρεση των τμημάτων που μιλάνε για τους Μακεδονικούς αγώνες των προγόνων μας και για τον Μέγα Αλέξανδρο κι οτιδήποτε θα θεωρηθεί αλυτρωτικό από τους Σκοπιανούς που θα απαρτίζουν την επιτροπή.
Άρθρο 6 Λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών από το Κράτος για την καταστολή ακόμη και των συλλαλητηρίων τα οποία πλέον,δεν θα θεωρούνται δημοκρατική έκφραση του κυρίαρχου Λαού αλλά εχθρικές, αλυτρωτικές και προπαγανδιστικές ενέργειες.
Υποχρέωση της Ελλάδας σε όλους τους Διεθνείς οργανισμούς και τα fora να δέχονται αμαχητί τα αιτήματα των Σκοπίων ανεξαρτήτως διατυπώσεων.
Άρθρο 13 Τα Σκόπια ως περίκλειστο κράτος,πλέον δικαιούνται να χρησιμοποιήσουν το Αιγαίο βάσει του Δικαίου Θαλάσσης. Ως εκ τούτου και βάσει των δικαιωμάτων που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, έχουν δικαιώματα ΚΑΙ σε περίπτωση αναγνώρισης της Ελληνικής ΑΟΖ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο γεγονός ότι από σήμερα πλεονάζουν οποιαδήποτε πολιτικά σχόλια πλην του : ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ και ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!

Μακρίδου Αγάθη
Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΠΑΣΟΚ-Ο-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ16 Ιουνίου 2018 στις 12:14 π.μ.

    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. {Α.ΠΑΠΑΝΝΔΡΕΟΥ Κ.ΣΗΜΙΤΗΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Α.ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.ΜΑΝΤΕΛΗΣ Θ.ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Γ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ}. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΖΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ16 Ιουνίου 2018 στις 12:56 μ.μ.

    Ρημάξατε τη χωρα το κόμμα και το κυριότερο την ιδεολογία... Για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάς? Εισαι στο κινημα αλλαγης...εισαι μικρη απειρη και πολιτικα καθυστερημενη να γραφεις και να κριτικαρεις οπως σου λενε. Νομιζεις πως εισαι καποια αλλα δεν εισαι τιποτα. Στου κρεμασμενου το σπιτι δε μιλανε για σχοινι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πολιτικε ογκόλιθε. Ο αρχηγουλης σου ο "Νίκος" για τον οποίο μας επρηξες στις εσωκομματικές σας εκλογές, πιστεύει ότι η συμφωνία είναι καλη. Δεν πηρες ακομη γραμμή; Όσο και αν το θέλεις το τερατουργημα της συγκυβερνησης με τον αγαπημένο σας τον Κούλη δεν θα ξαναδείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε το θράσος κ μιλάτε κιόλας τόσα χρόνια κατακρεουργησατε την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...ντροπή σας κ μόνο που μιλάτε.κ τώρα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ήρθαν να τελειώσουν ότι απόμεινε από εσας.Δεν την παλεύεις κυρία μου εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανυπαρξία σου είναι ατέρμονη τελικά. Μιλάς εκ του ασφαλούς και προσπαθείς να μαζέψεις ψήφους για τις επικείμενες εκλογές. Πες μας τη θέση του κόμματος σου για το Σκοπιάνο, γνωρίζεις ποια είναι ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.