Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 14:30΄συνεδριάζει η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση αποφάσεων αναλήψεων υποχρέωσης δαπάνης.
2. Εισήγηση για την  9η αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του έτους 2018.
3. Έγκριση δαπανών – διάθεση  (ψήφιση)   πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2018.
4. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθ.181/2018  Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας»  (αριθμός έκθεσης κατάθεσης αγωγής 217/2014) 
5. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθ.148/2018 Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας» 
6. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την ΕΦΕΣΗ του Δήμου Αλμωπίας κατά της 74/2015 Απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας»
7. «Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου»( αρ.πρωτ.12564/18-06-2018)
8. «Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου» ( αρ.πρωτ.12556/18-06-2018)
9. «Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου αναφορικά με την 365/2018 αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας» 
10. « Ενημέρωση αναφορικά με την ΚΛΗΣΗ του Εισαγγελέα  Εφετών Αθηνών για παράσταση του Δήμου Αλμωπίας στις 9 Μαΐου 2018 στο Α΄ Πενταμελές Εφετείο Αθηνών»
11. Λήψη απόφασης αναφορικά με την 48/2017 απόφαση του  Μονομελούς  Πρωτοδικείου Έδεσσας-Λογιστική Τακτοποίηση Κατάσχεσης
12. «Ορισμός υπολόγου (υπαλλήλου του δήμου) ενταλμάτων προπληρωμής ,ηλεκτροδότησης Δημοτικών Ακινήτων. Διάθεση – ψήφιση πίστωσης του ΚΑΕ και έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής»  
13. Έγκριση απόφασης  Δημάρχου για ορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου.
14. Έγκριση Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του προσωρινού Αναδόχου για το Έργο ‘ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΙΦΙΑΝΗΣ' 
15. Έγκριση Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του προσωρινού Αναδόχου για το Έργο ‘ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 
16. Επανακαθορισμός όρων συνοπτικού διαγωνισμού του έργου "Συντήρηση - Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Αριδαίας"
17. Επανακαθορισμός  όρων συνοπτικού διαγωνισμού του έργου "Κατασκευή γεφυροδιαβάσεων Δήμου Αλμωπίας" 
18. Έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ» 
19. Έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΔΕ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ» 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…