Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκρότηση Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής στην ΠΕ Πέλλας


Το Κίνημα Αλλαγής, μετά την συγκρότηση Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη τη χώρα, προχωρά στην ανάδειξη Τοπικών Οργανώσεων σε κάθε Δήμο. Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την οργανωτική διάρθρωση του Κινήματος.

Υποψήφιοι μπορούν να είναι:
α) Όσοι είναι μέλη έως τις 19 Ιουνίου 2018
β) Όσοι, μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας, καταθέσουν και αίτηση εγγραφής.
Υποψηφιότητες κατατίθενται μέσω e-mail στην διεύθυνση kinimallagis.pellas@gmail.com, με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, ώρα 10:00 μμ.

Στις εκλογές της Κυριακής δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη, καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Καλούμε τους πολίτες της Πέλλας να λάβουν μέρος στις διαδικασίες συγκρότησης των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής. Πιστεύουμε σθεναρά ότι, μέσω της ενεργούς συμμετοχής, μπορούμε να καταφέρουμε την Αλλαγή που προσδοκούμε!

Με εκτίμηση,
Κίνημα Αλλαγής Πέλλας

Στοιχεία Επικοινωνίας
e-mail: kinimallagis.pellas@gmail.com
facebook: www.facebook.com/kinimallagis.Pellas
twitter: @kinalPellas


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αν δεν διώξετε τον Θεοδωράκη και οσους πουλάνε τη Μακεδονία ψήφο δεν βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ 3% ΕΓΙΝΕ 30+5 ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΝΙΣΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ.
    ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.
    ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.