Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα Γιαννιτσά ο Υπ. Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής - Σύσκεψη στο Πρωτοδικείο και αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους πολίτες



Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. 
Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός, συνοδευόμενος από την βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Στάθη Φουντουκίδη, επισκέφθηκε το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την Πρόεδρο Πρωτοδικών, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου για το σοβαρό κτιριολογικό πρόβλημα που παρουσιάζει το Πρωτοδικείο και την στέγαση των υπηρεσιών της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου σε μισθωμένα κτίρια εντός της πόλης των Γιαννιτσών. 
Ακολούθησε επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης στο κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, (Κουγιουμτζίδη 3). 
Η προγραμματισμένη μετάβαση του κ. Κοντονή στην δημοτική έκταση εντός του πρώην στρατοπέδου Καψάλη, ο οποία έχει παραχωρηθεί από τον δήμο προς το ΤΑΧΔΙΚ για την ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. 

Αποδοκιμασίες
Να σημειωθεί ότι κατά την έξοδό τους από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης όσο και η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη αποδοκιμάστηκαν έντονα από συγκεντρωμένους πολίτες για την προωθούμενη διακρατική συμφωνία. Μάλιστα οι αποδοκιμασίες ανάγκασαν την κα Τζάκρη να εξέλθει από την πλάγια είσοδο του δικαστηρίου. Το ίδιο επαναλήφθηκε λίγο αργότερο και από συγκεντρωμένους πολίτες στην Εισαγγελία. 

Στη συνέχεια ο κ. Κοντονής μετέβη στην Έδεσσα, όπου το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Καταρρακτών, όπου θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας και την διαδικασία ανέγερσής του μέσω ΣΔΙΤ.
Θα ακολουθήσει εκδήλωση για την Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση (ν. 4512/2018) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας. 
Η εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από τους δύο δικηγορικούς συλλόγους Έδεσσας και Γιαννιτσών, θα είναι ανοιχτή στο κοινό και ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη. Θα χαιρετήσουν οι δύο πρόεδροι των δικηγορικών Συλλόγων Έδεσσας, Λιάνα Γαϊσίδου και Γιαννιτσών, Στάθης Φουντουκίδης.
η

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Γεια σου ρε Σταμκο, δημαρχάρα, με τα persona πως τα είπες.
    Στα λόγια πρώτος, από έργα όπως και στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα μάλλον σε ενοχλεί πολύ τελικά που δεν τόλμησαν να πάνε στο δημαρχείο, δεν σου άρεσε ε; Το πρόβλημα σου δεν είναι αν οι προδοτες του συριζα και των ανελ πουλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το προβλημα σου ειναι οτι ο Στάμκος πήρε ξεκαθαρη θεση απο την αρχη για το θέμα της Μακεδονιας. Κατά βάθος ξέρω ότι σου αρέσει να τοποθετουνται δημοσια τοσο ξεκαθαρα ανθρωποι που ασχολουνται με τα κοινα και χωρις να υπολογιζουν πολιτικο κοστος, στην περίπτωση ομως του Στάμκου οσο και να θελεις το μισος σου δεν σε αφηνει να το παραδεχθείς...

      Διαγραφή
    2. Καλά έκανε και πήρε θέση, είπα κάτι τέτοιο; Έχω κουραστεί όμως από λογιαμ, λόγια , λόγια. Έργα θέλω παντού και για το δήμο.

      Διαγραφή
  2. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΓΑΝΤΑ ; ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΊ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου φαντάζομαι κουβέντα δεν είπε για το σκοπιανό... γεια σου ρε Φουντουκίδη που θες να εισαι και υποψήφιος βολευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη φαντάζεσαι, είπα ότι κατά την άποψή μου είναι κακή η συμφωνία, κυρίως λόγω αναγνώρισης εθνότητας και γλώσσας. Επίσης «ξέπάγωσε» το θέμα του δικαστικού μεγάρου Γιαννιτσών, ενώ ξεκινούν άμεσα εργασίες βελτίωσης των υπαρχόντων κτιρίων. Ας είμαι χρήσιμος και ας «φαντάζονται» κάποιοι σας εσένα, ανώνυμα
      Στάθης Φουντουκίδης

      Διαγραφή
    2. Στάθη σήκωσες ψηλά τον αμανε. προσγειωσου πριν προσγειωθείς ανώμαλα. Ένας ανώνυμος φίλος σου

      Διαγραφή
    3. Καμιά κριτική επί της ουσίας, μόνο νουθεσίες με οσμή απειλής, κρυμμένος/η πίσω από την ανωνυμία σου. Αυτά εκεί που περνάνε ανώνυμε «φίλε»
      Στάθης Φουντουκίδης

      Διαγραφή
    4. Σιγα φοβηθήκαμε.Μην ψωνιζεσαι απο τωρα

      Διαγραφή
    5. Προς κ Φουντουκίδη :Χαίρομαι αγαπητέ που η διαφωνία σου ως προς την συμφωνία έγγειται στην εθνότητα και την γλώσσα και όχι στον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . Τώρα την εθνοτητα μακεδονική ακολουθεί το της Βόρειας Μακεδονίας και το της γλώσσας ακολουθεί ανήκει στην ομάδα των σλαβικών.

      Διαγραφή
    6. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Σαφώς και είναι προβληματική (και εκτός εθνικής γραμμής-όχι στην λέξη Μακεδονία ή παράγωγό της-) η χρήση του όρου Μακεδονία.
      Επιπλέον, στα διαβατήρια θα αναγράφεται macedonian/citizen of North Macedonia. Κατά την άποψή μου δλδ αναγνωρίζουμε εθνότητα και μόνο ως υπηκοότητα θα αναφέρεται το North Macedonian.
      Η αναγνώριση εθνότητας και γλώσσας κατά φοβάμαι ότι θα εντείνουν τις αλυτρωτικές διαθέσεις, ελπίζω να διαψευσθώ.
      Υπάρχουν και άλλα προβληματικά σημεία στην συμφωνία, νομικής φύσης, τα οποία δεν μπορούν να αναλυθούν εδώ.

      Στάθης Φουντουκίδης

      Διαγραφή
    7. Δηλ φίλε Στάθη, αφού επιλέγεις να εισαι «χρήσιμος», προφανώς μέσα στην επόμενη τριετία θα δούμε δικαστικό Μέγαρο στα γιαννιτσα...αφού ξεπάγωσε το θέμα...
      Για γέλια....

      Διαγραφή
    8. Προς : κ Φουντουκιδη : Στα Διαβατήρια γράφετε η ιθαγένεια ή υπηκοότητα .Οσο για την εθνότητα που μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί από το καθένα συμφώνησαν ότι δεν έχουν σχεση με τους αρχαίους Μακεδόνες.Μεταξύ μας και Μητσοτάκης όπως και ο αείμνηστος πατέρας του όπως και η αδελφή του δεν διαφωνούν επι της ουσίας , αλλά το περίφημο πολιτικό κόστος και ο λαικισμός δυστυχώς εμποδίζουν ακόμη και σήμερα την πρόοδο της χώρας μας.

      Διαγραφή
    9. Στάθη μου θυμίζεις τον βαρουφακη.απο το πουθενά ξαφνικά μοντέλο, πολιτικός με έπαρση κλπ .χαλάρωσε λιγο

      Διαγραφή
  4. Τα άτομα ντροπή δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΤΖΑΜ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ; Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ;Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ;ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως οι εδεσσαοι πιο κότες απο εμάς.Μεχρι και τον καφέ του ήπιε χωρις να τον πειράξει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την κυρία όμως που βριζεται κάθε φορά που έρχονται εκλογές πρώτη την βγαζεται στον δήμο πελλας! Τυχαίο? Ξαφνικά γίνατε πατριώτες όταν ψηφίζατε αλλά σκεφτόσασταν πως θα σας βολεψει η κυρία ψευτοεπαναστάτες ο καθένας κοιτάει το προσωπικό του συμφέρον αφήστε τα αυτά για πραγματικούς Έλληνες πατριώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.