Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης : Μέχρι τέλος Ιουνίου η πληρωμή της επισιτιστικής για τα ροδάκινα στην ΟΠ Φλαμουριάς


Η πληρωμή του φακέλου έχει εγκριθεί, απομένει ο έλεγχος και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες 
Υπενθυμίζουμε ότι η έγκριση της πληρωμής της επισιτιστικής έγινε, όπως ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Σηφάκη, την Τρίτη 08/05/18 σε σύσκεψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ παρόντων του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Θανάση Καπρέλη, του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Γιώργου Κέντρου, των υπηρεσιακών παραγόντων και του προέδρου της ΟΠ Φλαμουριάς Δημήτρη Τσίτση στην οποία αντιμετωπίστηκαν τα όποια προβλήματα υπήρχαν. Αποφασίστηκε να πληρωθεί η επισιτιστική και δρομολογήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες.
Η όποια καθυστέρηση στην πληρωμή οφείλεται σε κοινοτικούς ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ, που μεσολάβησαν, και στον τελικό έλεγχο του φακέλου.
Το θέμα αφορά πάνω από 200 αγρότες και το συνολικό ποσόν πληρωμής είναι περί τις 350.000,00 €.
Η πληρωμή των μεμονωμένων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα γίνει για όλους την ίδια περίοδο μετά την ολοκλήρωση των αναγγελιών στην ΔΑΟΚ ( καταληκτική ημερομηνία η 30/06/2018) και την υποβολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ των δικαιολογητικών για την πληρωμή. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ρεεεεεεεεεεε 1 χρονο πισω ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προγραμμα αυτο και τα τεσσερα χρονια ετσι πληρωθηκε.Η Πελλα τα 3 χρονια ηταν εντελως εξω απο αυτο.Τον τελευταιο χρονο μονο μπηκε η Πελλα λογω Σηφακη. Οι αγροτες θα πληρωθουν σε τιμες αρκετα μεγαλυτερες απο τις τιμες εμποριου.
      Αισχος ειναι η "ανωνυμη" αποψη σου, ενος ασχετου η βαλτου πολιτικου αντιπαλου

      Διαγραφή
  2. Έλεος κύριε Σηφάκη φτάνει πια άκου η Πέλλα μπήκε λόγο Σηφάκη τη άλλο θα μας πείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωπα ρε Σηφακη μεγαλο ανδραγαθημα εκανες μετα απο ενα χρονο θα πληρωθουμε ενα κοινοτικό προγραμμα που τα χρηματα ειναι εξασφαλισμενα.
    και τα τρια χρονια που χαθηκαν οπως λες εσυ δεν ευθυνεσαι ;
    εσεις κυβερνατε οχι εγω. αυτο το βαλτος απο πολιτικο αντιπαλο που ειπες στον συναδελφο (2.05) ποιον ενοεις την Ντορκα Ή της Ν.Δ.. δλδ ολοι ειμαστε ασχετοι τρωμε σανο, ενω εσυ ξερολας. Σηφακη σε ψηφισα με αυτα που ψηφισες και με αυτα που λες με απομακρυνες...Ειλικρινα ανήκω στους αναποφάσιστους, εσενα και την κυβέρνηση σου με ΤΙΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λες ρε μεγαλε που ειναι βαλτος ο ενας βαλτος ο αλλος αμα ξαναδεις ψηφους γραψε μας.Ιδιος και χειροτερος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.