Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις φλόγες τυλίχθηκε ΙΧ στα όρια Πέλλας - Θεσσαλονίκης - Σώοι ο οδηγός και η μητέρα του από την Έδεσσα (φωτο)


Στις φλόγες τυλίχτηκε σήμερα, περίπου στις 7.00 το απόγευμα, ένα αυτοκίνητο ΙΧ που κινούνταν στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Εδέσσης. Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία, στο αυτοκίνητο όταν αυτό βρισκόταν εν κινήσει,  στα όρια της ΠΕ Πέλλας με την ΠΕ Θεσσαλονίκης, έξω από το  οικογενειακό κέντρο «Αναμνήσεις» με αποτέλεσμα το όχημα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ευτυχώς το πρόβλημα που προκλήθηκε στον κλιματισμό του αυτοκινήτου «ειδοποίησε» τον οδηγό καθώς άναψε κόκκινο λαμπάκι και στη συνέχεια από το καπό του ΙΧ άρχισε να βγαίνει καπνός. Ο νεαρός οδηγός με την μητέρα του που βρισκόταν μέσα, εξήλθαν αμέσως χωρίς να πάθουν τίποτα. Επρόκειτο για φοιτητή που κατευθυνόταν με την μητέρα του προς την Έδεσσα όπου και διαμένουν μόνιμα.
Στο σημείο κατέφθασαν αμέσως άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατάσβησαν την φωτιά στο αυτοκίνητο χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην ασφάλεια και στην κίνηση των υπολοίπων οχημάτων. 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.