Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η παρουσίαση της ταινίας «Πεθαίνοντας στο Γέλιο» του Στέλιου Κούλογλου


Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας , χθές Δευτέρα 4-5-2018 , στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα με θέμα «το χιούμορ ως όπλο για πολιτική δράση», με προσκεκλημένο τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Παρθεναγωγείου έγινε η προβολή της ταινίας του Στ. Κούλογλου «Πεθαίνοντας στο γέλιο» και ακολούθησε συζήτηση επί της ταινίας - που αφορά στην εξάπλωση της τρομοκρατίας και την ανατροφοδότηση της βίας από τη βία - αλλά και όσον αφορά τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της Ε.Ε, το ζήτημα του ονόματος της FYROM, την οικονομική κατάσταση της χώρας, την αγωνία του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής μας. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας , Γ. Σηφάκης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παρευρισκομένων ήταν μία ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση, στην επιτυχία της οποίας συνέβαλε ο πολιτιστικός σύλλογος Μ. Αλέξανδρος  με τη βοήθεια που παρείχε . Ο Στ. Κούλογλου  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δημιουργική συμμετοχή του κοινού, το θαυμασμό του για τα έργα του συντοπίτη μας Σωτήρη Κορώνα που κοσμούσαν την αίθουσα και φυσικά για τις ομορφιές της πόλης μας την οποία επισκέφθηκε πρώτη φορά.
Ευχής έργο θα ήταν να έδωσε η πόλη μας την έμπνευση για ένα καινούριο ντοκιμαντέρ στον ΣΤ. Κούλογλου .


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ: ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.