Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην μεγάλη ομάδα του Εδεσσαϊκού οι Βαλαβάνης, Γαργάλας Λατίφυ


Ο Εδεσσαικός πιστός στο πλάνο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής των Ακαδημιών,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση 3 ποδοσφαιριστών στην μεγάλη ομάδα.Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Νίκο Βαλαβάνη,τον κεντρικό αμυντικό Άρη Γαργάλα και τον Χρήστο Λατίφυ ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν με την έναρξη της προετοιμασίας ενώ στις πρώτες δηλώσεις που έκαναν στο edessaikos.gr

Δηλώσεις Νίκου Βαλαβάνη : 'Ειμαι πολύ χαρούμενος γι'αύτο το μεγάλο βήμα που έκανα στα 17 μου γιατί σε αντίθεση με πέρσι που αγωνιζόμουν στο τοπικό για μένα ήταν όνειρο ζωής αυτή η εξέλιξη.Θελω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου,την δίοκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν...θα δώσω το 100% ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου.

Δηλώσεις Άρη Γαργάλα : 'Ειμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την μεγάλη ομάδα του Εδεσσαικού.Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα.

Δηλώσεις Χρήστου Λατίφυ : 'Ειμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητύς μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι στην ανδρική ομάδα και θα προσπαθήσω ώστε να πετύχω τους στόχους της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς μου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.