Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίπτυχοι Πίνακες σε Καμβά που σε "Ταξιδεύουν"


Από τις πιο όμορφες ιδέες που υπάρχουν στην αγορά για να επιλέξεις Πίνακες σε Καμβά είναι οι τρίπτυχοι πίνακες με συγκεκριμένα τοπία κλεμμένα από αγαπημένες πόλεις της Ευρώπης και του εξωτερικού!

Ειλικρινά είναι κάτι μαγικό … κάτι που μπορεί να σε ταξιδέψει!

Είναι πολύ μοντέρνο – πώς να μην είναι άλλωστε αφού μιλάμε για τρίπτυχους Πίνακες σε Καμβά!

Ας δούμε και ας περιγράψουμε μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς… λάθος, τρίπτυχους Πίνακες σε Καμβά που μας κέρδισαν και σίγουρα θα σου αρέσουν και εσένα!

Θα σου προτείνουμε αυτούς που μας άρεσαν περισσότερα για να τους επιλέξει και εσύ και να αλλάξεις την διακόσμηση σε 3 διαφορετικούς χώρους του σπιτιού σου.

* Υπνοδωμάτιο

Ταξίδεψε από το Υπνοδωμάτιο σου μέχρι την Νέα Υόρκη με τον συγκεκριμένο τρίπτυχο Πίνακα σε Καμβά! Είναι απλά μαγευτικός!

Το γεγονός ότι στη βασική παλέτα του συγκεκριμένου Πίνακα σε Καμβά υπερισχύει το βαθύ σκούρο μπλε, δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και χαλαρότητας που είναι ακριβώς αυτή που χρειάζεται να υπάρχει στην κρεβατοκάμαρα και το υπνοδωμάτιό μας!

Οι μικρές λάμψεις από τα φώτα στη γέφυρα της Νέας Υόρκης κάνουν τον τριπτυχο Πίνακα σε Καμβά να λάμπει και φωτίζουν το υπνοδωμάτιο.

Το γεγονός ότι επιλέξαμε να σου τον παρουσιάσουμε συνδυασμένο με ένα κόκκινο έπιπλο για το κρεβάτι δεν είναι τυχαίο! Όπως εύκολα κι εσύ καταλαβαίνεις το έντονο κόκκινο χρώμα δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με τη υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου και συγκεκριμένα με τον Πινακα σε Καμβα με το τοπίο της Νέας Υόρκης!

Συνεπώς, είσαι ελεύθερος να παίξεις με ότι θες σε χρώματα στα έπιπλά σου! Ακόμα κι αν έχεις κλασσικές δημιουργίες επίπλων δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τι έχεις εξασφάλιση μια νότα μοντέρνου με τον τρίπτυχο Πίνακα σε Καμβά!
Βάλε τις πυτζάμες σου και έτοιμος για χαλάρωση και ταξίδι στην κρεβατοκάμαρά σου! Τόσο απλά!

* Γραφείο

Για το γραφείο σου βρήκαμε την πιο όμορφη πόλη!

Ένας τρίπτυχος Πίνακας σε Καμβά με το Μανχάταν είναι από τις καλύτερες λύσεις!

Βάζοντας τον στο γραφείο σου δε στερείς τίποτα από την σοβαρότητα του χώρου και ταυτόχρονα δημιουργείς ένα όμορφο και ζεστό κλίμα τόσο για σένα που εργάζεσαι όσο και για αυτούς που θα σε επισκεφτούν στο χώρο εργασίας σου!

Για ακόμα μία φορά τα χρώματα του είναι κοντά στις αποχρώσεις του μπλε, το μοβ υπάρχει επίσης ως βασικό χρώμα και οι λάμψεις από τα φωτισμένα κτίρια έρχονται να συμπληρώσουν αρμονικά το συγκεκριμένο Πίνακα σε Καμβά.

Στον υπόλοιπο χώρο το καφέ και το λευκό επικρατεί. Κλασσικά χρώματα για ένα γραφείο.

Χωρίς αμφιβολία εάν τον επιλέξεις θα μετατρέψεις το χώρο σου και θα δουλεύεις ταξιδεύοντας σε άλλα μέρη. Θα δουλεύεις σίγουρα ακόμα πιο ευχάριστα ακόμα και σε ημέρες πίεσης στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι σου.

* Σαλόνι

Όταν είσαι στο σαλόνι σου θέλουμε να νιώθεις χαλαρά σαν να περπατάς στη Γέφυρα της Βουδαπέστης μέσα από τον τρίπτυχο Πίνακα σε Καμβά που σου διαλέξαμε!

Επιλέξαμε ο συγκεκριμένος Πίνακας σε Καμβά να έχει πιο ανοιχτόχρωμα και χαλαρωτικά χρώματα για να νιώθεις κι εσύ πιο ήρεμος και χαλαρός.

Το σαλόνι είναι ένας από τους χώρους που ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να κάθεται όταν επιστρέφει στο σπίτι του έτσι ώστε να ξεκουράζεται να πίνει το κρασί του και να μιλάει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Θέλαμε λοιπόν κάτι όμορφο και ζεστό. Η γέφυρα της Βουδαπέστης έτσι όπως είναι φωτισμένη από τις ακτίνες του ήλιου είναι ίσως από τις ιδανικότερες επιλογές σου για να μεταμορφώσεις και να ανανεώσεις το σαλόνι σου!

Ότι πιο μοντέρνο, ο συνδυασμός του συγκεκριμένου φωτεινού Πίνακα σε Καμβά με έπιπλα σε λευκές αποχρώσεις τα οποία φέρνουν χαρά στο χώρο και ηρεμούν ενώ παράλληλα μπορούν να ανεβάσουν την διάθεση σου στα ύψη!

Τέλος, δείτε περισσότερα εδώ: https://www.houseart.gr/pinakes-se-kamva/zografiki


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.