Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θα σας υποδεχτούμε όπως σας αρμόζει, διαμηνύουν οπαδοί του ΠΑΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση της Τούμπας για τη συμφωνία των Πρεσπών


Το απόγευμα της Δευτέρας, 25 Ιουνίου, o ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσει τα οφέλη της υπογραφής συμφωνίας στις Πρέσπες ανάμεσα στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.

Η εν λόγω εκδήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας, που σε ανακοίνωσή τους κάνει λόγο «για εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα» και προφανώς σε κατάσταση σύγχυσης αναφέρεται και στο επεισόδιο με το ρολό στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας

"Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.

Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.

Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.


Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.

Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.

Αυτοί που πολέμησαν τον Π.Α.Ο.Κ. για ένα ρόλο χαρτί.

Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ", στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την "τεράστια επιτυχία" αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα "οφέλη" της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.

Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.

Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.

Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,
Υ.Γ.2.Τα κάνατε σκατα για ακόμη μια φορά, στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.
Υ.Γ.3: Για τους περίεργους..., άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας
Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι....ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Μετά τιμής,
ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ"
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Μπράβο Μακεδόνες μπράβο παικταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνδεσμίτες της τούμπας εκφράζουν τους εαυτούς τους και να μην καπελώνουν τους υπόλοιπους Τουμπαίους.Οι φίλαθλοι μιας ομάδας αν θέλουν να κάνουν κριτική για την εξωτερική πολιτική της κυβερνησης οφείλουν να την κάνουν σαν πολίτες της χώρας και όχι πίσω από τη φίλαθλη τους ιδιότητα.Δεν σας έδωσε κανείς το δικαίωμα να μιλάτε για όλους τους φιλους του ΠΑΟΚ της Τούμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
    ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς 10:35 Δεν μπορεί να γεμίζεις το ρεζερβουάρ του αυτοκινητου σου στη Γευγελή , όπως και φτιάχνεις τα σάπια σου δόντια και έπειτα να το παίζεις υπερπατριώτης;

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
      ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΠΟ ΤΟ ΄90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΧΡΙΔΕΣ ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Κ.Λ.Π.
      ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΡΑΝΖΙΤ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΕΡΒΙΑ.

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε σένα γιατι δεν γνωριζόμαστε αλλά στον μέσο νεοέλληνα που ζει μέσα στις αντιφάσεις πχ (υπέρ του ευρώ κατα των μνημονίων κλπ) Οσο για την συμφωνία για ένα ρεαλιστή ψυχραιμο παρατηρητή είναι η καλύτερη δυνατή από το τέλμα που βρισκόμασταν.

      Διαγραφή
  4. Αυτό κάνεις εσύ ;άντε το ρεζερβουάρ ..Τα σάπια δόντια από πού;...Από την πολύ μασα από τα χρόνια του τσιπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ δεν χωράνε ταμπέλες.(θρησκεία. Πολιτικά. Ομάδες ) Εδώ είμαστε ένα. Είμαστε όλοι ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ. Δεν θα τους αφήσουμε να μας κάνουν ότι θέλουν και να είμαστε τα πρόβατα τους. Πρέπει να γίνουμε όλοι ένα. μια γροθιά να τους συντρίψουμε και να βγάλουμε έναν σωστό ανθρωπο που να αγαπάει την Ελλάδα. όπως ήταν ο Καποδίστριας. Μην παρατάτε το πόλεμο ο Οδυσσέας έκανε 20 χρόνια να γυρίσει στην πατρίδα του και όταν γύρισε είδε τους μνηστήρες μέσα στο σπίτι του και με το μυαλό του που ήταν το όπλο του τους εξαφανησε .αυτο ακριβώς θα γίνει κ τώρα..πρέπει να διώξουμε τους προδότες από την χώρα μας η να τους καθαρίσουμε. Το όπλο μας εμάς είναι να είμαστε ενωμένοι.ποτε η Ελλάδα δεν χρειάστηκε καλύτερο όπλο από τους εχθρούς της και ο λόγος ήταν γιατί εμείς έχουμε κάτι που άλλοι δεν το έχουνε και αυτό το πράγμα λέγεται "ΨΥΧΉ" ελληνική ψυχή..219 μέρες αντέξαμε εμείς σαν Ελλάδα το Β’ Π.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγος και ιστορικές γνώσεις μαθητή Β Δημοτικού.Αντε να συνεννοηθούμε!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.