Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Συλλήψεις διακινητών για μεταφορά αλλοδαπών (φωτο)


Συνελήφθησαν χθες (22 Ιανουαρίου 2018) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι ηλικίας 61 και 23 ετών, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όχημα που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, όπου διαπιστώθηκε να μεταφέρουν έναντι χρηματικής αμοιβής με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στη χώρα, 5 υπηκόους Μπαγκλαντές, που δεν κατείχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς, 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν και το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.