Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στήριξη στον Πάνο Καμμένο από τους ΑΝ.ΕΛ. Μακεδονίας Θράκης - Στηρίζει και η Συντονιστική Πέλλας


Ανακοίνωση στήριξης στον Πάνο Καμμένο εξέδωσαν οι οργανώσεις «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μεταξύ των οποίων και η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Πέλλας.
«Δηλώνουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον Πάνο Καμμένο, ανυποχώρητοι στις τάξεις του Κινήματός μας και στις αρχές που υπηρετεί, για να συνεχίσουμε μέχρι τέλους, τον αγώνα μας για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και για την καταπολέμηση της διαπλοκής που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία», αναφέρουν.
Όπως υποστηρίζουν, «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η μοναδική πολιτική δύναμη με την εθνική υπευθυνότητα και την καθαρή εθνική θέση. Δεν θα δεχτούμε κάθε συμφωνία με τα Σκόπια που περιέχει το όνομα "Μακεδονία"».
Και συνεχίζουν:
«Πολλούς συμπολίτες μας τους παγίδευσαν συσκοτίζοντας την αλήθεια. Την αλήθεια ότι:
1) Η άρνησή μας χθες να ψηφιστεί η πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης δεν επικύρωσε καμία συμφωνία, αλλά παρουσιάστηκε έτσι ως τέχνασμα της αντιπολίτευσης και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
2) Με τη άρνησή μας αποτρέψαμε την αποσταθεροποίηση της χώρας και εγγυηθήκαμε την ομαλότητα.
3) Σκοπός της πρότασης μομφής, ήταν να απομακρυνθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την κυβέρνηση, για να μην μπορούν να αντιδράσουν όταν θα έρθει η ώρα.
4) Αν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποσύραμε χθες την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση, θα τους αντικαθιστούσαν άλλοι, που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να παραχωρήσουν το όνομα Μακεδονία όταν η συμφωνία θα φτάσει στη Βουλή.
5) Η υπογραφή συμφώνου ανάμεσα στους υπουργούς Εξωτερικών Κοτζιά και Ντιμιτρόφ, δεν δεσμεύει τη χώρα μας μέχρι να έρθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Όταν θα έρθει στη Βουλή, μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ξεκάθαρα δηλώσει ότι θα την καταψηφίσουν και θα την ακυρώσουν με κάθε τρόπο.
Τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στηρίζουμε την κυβέρνηση που αυτές τις ημέρες βάζει οριστικά τέλος στο θέμα της διαπλοκής και βγάζει τη χώρα οριστικά από τα μνημόνια. Ο πρόεδρός μας ξεκαθάρισε ότι θα αν ι αν έρθει η ώρα. Δεν δεχόμαστε τον εκβιασμό, ούτε τα τεχνάσματα που θέλουν να μετρηθούμε με τον εταίρο μας, που έχει άλλη αντίληψη για τα εθνικά θέματα, όταν κα να μας εμποδίσουν να επιβάλλουμε την εθνική και υπεύθυνη θέση μας στην κυβέρνηση.
Χθες έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες και αποκαλύφθηκαν ποιοι στέκονται πραγματικά δίπλα στον πρόεδρο μας και ποιοι βρέθηκαν δίπλα του ευκαιριακά ή για να τον πλήξουν την κρίσιμη στιγμή.
Πάνο Καμμένε, στεκόμαστε ακλόνητοι δίπλα σου.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία» καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφουν:
Ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού ΑΝ.ΕΛ. Κ. Μακεδονίας
Ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού ΑΝ.ΕΛ. Αν. Μακεδονίας - Θράκης
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Ημαθίας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Θεσσαλονίκης
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Κιλκίς
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Πέλλας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Σερρών
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Χαλκιδικής (Προποντίδα)
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Έβρου
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Θάσου
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Καβάλας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Ξάνθης
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Ροδόπης».




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Εσείς μείνετε. Εμείς οι ψηφοφοροι αποχωρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΠΟΣΟ ΧΑΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟ ΖΩΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΣΤΑ 4 ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠ´ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ;ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΡΕΠΕΙΝ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3 και ο κούκος θα μείνετε θα μου πεις δεν μας νοιάζει γιατί κάπου τρυπώσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ......ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΤΕ. .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ....? Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ... ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΙΝ ΜΑΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ... ΑΓΓΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ...ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ .. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ !!! ΚΑΛΑ ΣΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ !!!! ΕΣΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ !!! ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !! ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ !!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ !!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ !!! ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ !!!!ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΊΑ... ΠΑΝΟ !!! ΓΕΡΑΑΑΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΝΤΙΟΥΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το δικό σου πρώτα ρε άνδρα !!!Μόνο να αναθεματίζεις ανώνυμα θρασύδειλε......τζάμπαπατριώτη.......

      Διαγραφή
  10. ΟΥΥΥΥΥ ΡΕΖΙΛΙΔΗΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΝΤΙΟΥΔΗΔ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ;ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριοι των ΑΝΕΛ. Δεν βλέπετε πως ο χοντρός σας κοροιδεύει. Σας έχει για να τον στηριζετε και αυτός να το παίζει μάγκας με στρατιωτικές στολές χωρις να το δικαιούται, να ανεβαίνει στα ΣΙΝΟΥΚ και να πουλάει νταιλίκι σε μας και στους Τούρκους. Παρατήστε τον ρε παιδιά ο άνθρωπος σας δουλεύει εν ψυχρώ Είναι επικίνδυνος. Στηρίζει μια κυβέρνηση που υπέγραψε το όνομα ενώ συγχρόνως λέει ο ίδιος πως δεν θέλει να λένε τους σκοπιανούς Μακεδόνες Μόνο ένας παρανοικός τα κάνει αυτά Ο Θεός και ψυχή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι νταλκά βαράς; Μήπως θέλεις να φύγουν από τον Πάνο και να πάνε στον Κούλη; μήπως:

      Διαγραφή
    2. Την θεσούλα μας,την θεσούλα μας.Χεστήκαμε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    3. Προς 11:49 Τι έγινε με την Μακεδονία , εχασες τίποτα ή μονο φωνάζεις επειδη παρακολουθείς τηλεόραση; Τους ακραίους στα Σπόπια τους βλέπεις: Ιδιοι είστε!!!

      Διαγραφή
    4. προς 6:12 Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Δανία οι άντρες σήκωσαν τα χέρια ,οι γυναίκες τα πόδια και κάποιοι σαν του λόγου σου στηθήκαν στα τέσσερα, όταν ο παππούδες μας πολεμούσαν στο αλβανικό μέτωπο.Κρίμα για τους προγόνους μας που πολέμησαν για λούγκρες...

      Διαγραφή
    5. Δεν κέρω τι έγινε στην Δανία αλλά ξερω πολύ καλά στην γερμανική κατοχή πολύ πατριώτες πήγαν στα βουνά να πολεμήσουν τον εχθρό ενώ κάποιοι άλλοι συνεργάστηκαν με τους γερμανούς (κουκουλοφόροι ,ταγματασφαλίτες ,Μαυραγορίτες)και με το τέλος του πολέμου πουλούσαν πατριωτισμό απολαμβάνοντας τα καλά του ελεύθερου ελληνικού κράτους.

      Διαγραφή
    6. Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Οι πατριώτες που πολέμησαν τους Γερμανούς δεν νομίζω να είχαν στο μυαλό τους να τους χαρίσουν την Μακεδονία.Τώρα αν με τον όρο πατριώτης εννοείς τους αριστερούς μάλλον έχεις κάψει τις φλάντζες του εγκεφάλου σου.Οι διαχρονικά πρόθυμοι να χαρίσουν την Μακεδονία ήταν και είναι οι αριστερόστροφοι φασιστοκομμουνιστές.Τότε στους συντρόφους της ΕΣΣΔ και σήμερα στα αδέλφια ΝΑΤΟ και Μέρκελ.

      Διαγραφή
    7. Για τους ομοιδεάτες σου συνεργάτες των Γερμανών δεν μας είπες κουβέντα.Δεν ξέρεις σε ποιό χώρο ανήκαν οι ταγματασφαλίτες ;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.