Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασκευή γέφυρας στο δρόμο προς ΧΥΤΑ Γιαννιτσών


“Υπογράψαμε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου σύμβαση εκτέλεσης έργου για την κατασκευή γέφυρας στο δρόμο προς το ΧΥΤΑ Γιαννιτσών, προκειμένου να διορθώσουμε προχειρότητες του παρελθόντος που πολλές φορές οδήγησαν ακόμη και σε διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Πενταπλατάνου - ΧΥΤΑ- Ι.Μ.Αγίου Γεωργίου Ανύδρου - Ομαλού. Στόχος μας είναι όλα τα έργα που κατασκευάζουμε  να βελτιώνουν τις συνθήκες καθημερινότητας των δημοτών και να αντέχουν στο χρόνο και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες”, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. 
Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και του εκπρόσωπου της ανάδοχης εταιρίας κ. Δημήτριου Χ. Καιρίδη.
Ο  συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό 51.772,77 ευρώ και η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τριών (3) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.