Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο των μελών της Θεατρικής Ομάδας Περίκλειας στην σκηνοθέτριά τους κ. Αννέτα Γόδου


Ως μέλη της Θεατρικής Ομάδας Περίκλειας θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμηση,τον σεβασμό και τις ολόψυχες ευχαριστίες μας στον άνθρωπο που δημιούργησε με τόση αγάπη αυτή την ομάδα,την κ. Αννέτα Γόδου.
Το όραμα που είχε πριν από δύο χρόνια άρχισε πλέον να πραγματοποιείται και να στεριώνει χάρη στην επιμονή,στο πάθος και στο μεράκι της.Αυτό που για κάποιους φάνταζε ακατόρθωτο,τότε στις αρχές του Νοέμβρη του '17,κατάφερε η ίδια να το μεταδώσει με την ακλόνητη πίστη της για την πραγμάτωση αυτού του ονείρου.
Μια ενέργεια μοναδική κι ανεπανάληπτη για έναν τόσο μικρό τόπο και γι'ανθρώπους που δεν ήταν μυημένοι στα μονοπάτια της τέχνης.Κι όμως η φλόγα της ψυχής της άνοιξε τον δρόμο για κάτι τόσο διαφορετικό κι εμπνευσμένο,κατορθώνοντας να φέρει έναν αέρα ανανέωσης κι ενθουσιασμού.
Αυτός ο κοινός σκοπός μας ένωσε όλους σε μια πολύ δημιουργική συνεργασία καί τις δύο χρονιές,έχοντας σαν φάρο κι οδηγό αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.
Μια γυναίκα ευγενική,γεμάτη ζωή κι ενδιαφέροντα που μας έβγαλε από τις ''παγίδες'' της καθημερινότητας και μας έβαλε στο πιο όμορφο ''παραμύθι''!

Τσουλφα'ί'δου Δέσποινα   εκ μέρους των μελών της Θεατρικής Ομάδας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.