Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλληψη για ναρκωτικά μετά από καταδίωξη και εκτροπή οχήματος στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας


Στη σύλληψη άνδρα 41 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 54 ναρκωτικά δισκία, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, έπειτα από καταδίωξη και εκτροπή του οχήματος που οδηγούσε.

O άντρας, που κινείτο με το αυτοκίνητό του στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, δεν συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών για να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα εξετράπη της πορείας του και συνελήφθη ο οδηγός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 54 ναρκωτικά δισκία.
Εξάλλου, το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν 12 άτομα που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους, σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.