Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανό διαμαρτυρίας για τη συμφωνία στο Σκοπιανό στο Δημαρχείο Έδεσσας: "Κλειστόν λόγω αλλαγής ονόματος" (φωτο)



Πανό διαμαρτυρίας ανάρτησε στο Δημαρχείο Έδεσσας ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου διαμαρτυρόμενος για τη συμφωνία στο Σκοπιανό. Στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γράφει:

Στην αρχή φαινόταν απίθανο, μετά άρχισε να δουλεύεται υπόγεια, και τώρα έχουμε μια συμφωνία.Και εμείς ο απλός , αγνός , φιλειρηνικός ορθόδοξος λαός σηκώσαμε σημαίες, τραγουδήσαμε ειρηνικά , κάναμε διαδηλώσεις,πάντα σε κόσμιο πνεύμα , Άγιοι Ποιμεναρχείς έγιναν ένα με μας , τους φασίστες και περίεργους,και τελικά με διαγγέλματα και συνεντεύξεις ενημερωθήκαμε ότι αυτή η συμφωνία είναι λύτρωση.
Λοιπόν αν σταματήσουμε εδώ , όλα χάνονται. Ίσως γίνομαι γραφικός . Δεν μπορώ όμως να μείνω απαθής.
Πονάω, φοβάμαι, τώρα που διαβάζω το κείμενο της συμφωνίας . ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. Δεν είναι απλά μια πολιτική πράξη. Είναι ο αφανισμός ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για να κάνουν απλά μερικοί την δουλειά τους. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Μπραβο Δημαρχε ....
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΜΙΑ και ειναι
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΕΛΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο βλαχος εκανε αυτο που εκανε.
      ποιες οι θεσεις των αλλων;
      με τον ΣΟΝΤΡΑ υπηρχε περιπτωση να δουμε μια τετοια κινηση;
      μηπως με το νεο πουλεν της τοπικης πολιτικης σκηνής, τον τσεπκεντζη, υπηρχε τετοια πιθανοτητα;
      καλα όσο αφορά το νεο κολληταρι του και στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημητριάδη, ας μην το συζητησουμε. οτι πει ο αλεξης: ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω και άμα λαχει ψηφιζουμε και καν δυο μνημονια για να δειξουμε ότι παραγουμε εργο.
      ο ΡΥΣΑΦΗΣ δεν ακουστηκε, τι κανει;
      α! υπαρχει και η πτερυγα του ΚΚΕ μεσα στον Δήμο. Εκει μιλαμε για αλλη διασταση

      Διαγραφή
    2. Μπερδεύεσε. δεν το έκανε ο βλάχος αλλά ο δήμαρχος δοξάτου δράμας. Απλά οι γνωστοί παρατρεχάμενοί του τον έπεισαν να το κάνει και αυτός για να φανεί. Μπες στο φβ του και θα καταλάβεις τι παίζει. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο βλάχος κρυφό καμάρι

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΖΑΡΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΛΟΟΥΝ

      Διαγραφή
  4. Ωραίος μπράβο του! Ο δικός μας δεν ξέρω στην Αριδαία τι κάνει κοιματε τον ύπνο του δικαίου μόνο για κανα κουρμπανι και κανα πανηγύρι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο κ Γιάννου
    Μακάρι να σε μιμηθούν και άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι γραφικότητες και οι αφισσοκολήσεις των πολιτικών δεν επιβεβαιώνουν τον πατριωτισμό τους. Αντίθετα κρύβουν μόνο πολιτικά οφέλη. Οι πολίτες γνωρίζουν τέτοιους θεατρινισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν το γράψει και στο μέτωπο του , τότε το πράγμα αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι θα πει οτι κλείνει το δημαρχείο?? Ότι θα ταλαιπωρηθουν οι πολίτες, λέω εγώ.. Αύριο δηλ δε θα δουλέψουν οι δημοτικοι υπαλληλοι? Κ ποιος θα χάσει? Ο Δήμος, άρα όλοι.. Γενναια πράξη, θα ταν να αρνιοταν τον μισθό του, απο την κεντρική εξουσία, τα υπολοιπα λέγονται λαικισμος κ γελοία απόπειρα αναστροφης του δυσμενους κλίματος που υπάρχει για τον ιδιο.. Τσάμπα μάγκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το δημαρχειο ειναι του παππου σου και το κλεινεις??? ας επαιρνες τουλαχιστον αποφαση δ.σ τσ τσ ουτε τα προσχηματα δεν κρατατε ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ορισμένοι από το να γλύφουν δημάρχους στο fb, δυο πράγματα θα τους συμβούν, το πρώτο να καταλήξουν σφουγγαρίστες και το δεύτερο να καταλήξουν κόλες διπλής όψεως, για να κολλήσουν στον επόμενο, γιατί αυτός και Μ Αλέξανδρος να ντυθεί γραμματόσημο δεν γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8 χρονια ανυπαρκτος σε ολα τα θεματα του δημου τωρα αποφασισε να το παιξει ψηφοθηρικος πατριωτης μην ξεχναμε πλησιαζουν και εκλογες. Το μαγαζι δεν ειναι δικο του αλλα το κλεινει οποτε θελει.οταν χαθηκε το πανεπιστημιο απο την πολη το πουλακι εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για να καταλαβετε ποσο ασχετος ειναι ο ανθρωπος ουτε ενα συνθημα σε πανο δεν μπορει να γραψει σωστα. ποιο ειναι ειναι το ονομα και αλλαζει; αν ημασταν κατοικοι των σκοπιων το πανο θα ειχε νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο προεδρος του δημ συμβουλιου υπαρχει?Το δημος κλεινει με αποφαση δημ συμβουλιου?Καλες οι διεκδικησεις αλλα οταν μεταβαλλονται σε προσωπικες φιεστες φερνουν αντιθετα αποτελεσματα.Προεδρε εσυ πρεπει να τιμας και να διασφαλιζεις τους θεσμους.Αναιμικη η παρουσια σου ερμαιο του σοουμαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε όσους σας έπιασε τώρα η έγνοια για το αν δουλευει το δημαρχείο , και οι υπηρεσίες του, μια βόλτα θα σας πείσει.
    Αντί να γίνεστε μετα Χριστόν προφήτες, και μάντεις, κάντε το αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφήστε τους "ηρωισμούς" εσείς οι δήμαρχοι. Τα συνθήματα και τα πανό στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.