Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: «Πόρτα» σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους - Δεν τους άφησαν να καλύψουν το συλλαλητήριο


«Μπλόκο» σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους έστησε η αστυνομία σε σκοπιανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι ήθελαν να καλύψουν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πέλλα, το απόγευμα της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο, απαγόρευσαν στους δημοσιογράφους του Free Europe Radio, μέσου ενημέρωσης με κεντρικά γραφεία στην Πράγα και τα Σκόπια, να καλύψουν την κεντρική συγκέντρωση.
Οι δημοσιογράφοι όταν έδειξαν τα διαβατήριά τους στον αστυνομικό που έκανε τον έλεγχο αρκετά μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της Πέλλας, τους απαγορεύτηκε η είσοδος και έτσι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη χώρα τους.
Ο αστυνομικός που τους έλεγξε τους είπε πως δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια τους στο συλλαλητήριο, ενώ επεσήμανε πως δεν είχαν διαπιστεύσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, το συλλαλητήριο κάλυψαν διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, μέχρι και η δημόσια ιαπωνική τηλεόραση, ενώ στο σημείο βρέθηκε συνεργείο και από τη βουλγαρική τηλεόραση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Όλοι τα κάλυψαν εκτός την ελληνική τηλεόραση αυτή θα καλύψει την gay παρέλαση έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει από το να ασχολείται με τη Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ GAY ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. Από την μια δεν τους θέλετε από την άλλη τους ζητάτε κοντά σας .Μήπως εσείς είστε καλήτεροιαπό τους βουλευτές ;;;;;;;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.