Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοντονής: Η ΝΔ να διαγράψει όσους προκάλεσαν τα επεισόδια στα Γιαννιτσά


Ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία επέρριψε ο Υπουργός Δικαιοσύνης για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε κατά την επίσκεψή του στα Γιαννιτσά, για τη συμφωνία των Πρεσπών. Παράλληλα ζήτησε από τη ΝΔ να διαγράψει αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια αλλιώς, όπως είπε, τους υιοθετεί. Χαρακτήρισε τη Φώφη Γεννηματά "δεκανίκι του Κ. Μητσοτάκη".

Να διαγράψει τα στελέχη της που συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν στα Γιαννιτσά ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στο Ραδιόφωνο 24/7  και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Β. Σκουρή και Α. Σπανού. «Είναι τίτλος τιμής για μένα να με φωνάζουν "προδότη" ακροδεξιοί και νεοναζί αλλά η ΝΔ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Όχι όπως με τον δήμαρχο Άργους που έκανε έναν μήνα να τον διαγράψει». Χαρακτήρισε τη Φώφη Γεννηματά «δεκανίκι του Κ. Μητσοτάκη» και υποστήριξε ότι «στο ΚΙΝΑΛ αντί για κεντροαριστερά έχουμε μια ιδιότυπη κεντροδεξιά».

Σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή τόνισε τα εξής: «Με βάση την πάγια νομολογία όποιος επιδοκιμάζει ένα αδίκημα την ώρα που τελείται έχει ευθύνες. Αυτό αφορά τη Χρυσή Αυγή στην υπόθεση Μπαρμπαρούση. Αν ολοκληρωθεί η δίκη της ΧΑ πριν τις εκλογές και καταδικαστεί με βάση το Σύνταγμα και την εκλογική νομοθεσία δημιουργούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις να μην κατέβει στις εκλογές». Και σημείωσε: «Οι ακροδεξιοί και οι νεοναζί είναι θρασύδειλοι. Όταν έρχεται η ώρα της απόδοσης ευθυνών αναιρούν τον εαυτό τους. Βάλτε τους μπροστά στους κομμουνιστές που με παρρησία δήλωναν τη δράση τους».

Για τα επεισόδια στα Γιαννιτσά ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ήταν απόλυτη γελοιότητα. Υπάρχουν συστήματα που αποκρύπτουν την πραγματικότητα. Θέλουν να δώσουν την εντύπωση λαϊκής αγανάκτησης. Μπορεί να υπάρχει επιφυλακτικότητα αλλά υπό διωγμό είμαστε από φασίστες και αυτό είναι τίτλος τιμής για μένα. Πρόκειται για μια ομάδα 8 νεοναζί και γύρω στα 10-15 άτομα από το χώρο της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ. Η ΝΔ δεν ήταν πίσω από τα επεισόδια ήταν μπροστά. Αν δεν είναι πίσω να τους διαγράψει αύριο. Με τον δήμαρχο Άργους άργησαν έναν μήνα».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Μάλλον ο λαός θα διαγράψει εσάς ποιο πιθανό το βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραγκιοζάκο, δεν βρέχει...σαν φτύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι φασίστας! Αριστερός φασισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόταση για τη σύνθεση του πειθαρχικού της Ν.Δ 1.ΖΑΕΦ .ΠΟΛΑΚΗΣ. ΓΚΡΟΎΕΦΣΚΙ .ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.