Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Δημόσια Ιαπωνική Τηλεόραση (ΝΗΚ) στο συλλαλητήριο της Πέλλας



Οι χθεσινές συγκεντρώσεις για την Μακεδονία -και ειδικότερα αυτή που έγινε στην Πέλλα- έχουν προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον. Με το θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων να έχει πάρει διαστάσεις, ξένα μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.
Σε συνάρτηση και με τη μεγάλη προσέλευση κόσμου που είχαν τα δύο συλλαλητήρια του χειμώνα, στην Ελλάδα βρέθηκαν αυτές τις ημέρες δημοσιογράφοι από χώρες του εξωτερικού.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, πως στην Πέλλα ήταν χθες και προχθές  συνεργείο από την Ιαπωνία, και συγκεκριμένα τη Δημόσια Ιαπωνική Τηλεόραση (ΝΗΚ), που χθες το βράδυ κάλυψε το συλλαλητήριο στην Πέλλα, και έστειλε εικόνα στην άλλη πλευρά της υφηλίου. 
Παράλληλα, όπως μας ενημέρωσε ο συνάδελφος δημοσιογράφος από την Δημόσια Ιαπωνική Τηλεόραση με τον οποίο είχαμε εκτενή συζήτηση, θα γίνει μεγάλο αφιέρωμα για τους Μακεδόνες και τη σύνδεση με τα βάθη της ιστορίας καθώς και ρεπορτάζ για το ζήτημα της Μακεδονίας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. H NHK ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.
    Η ΕΡΤ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ;
    ΞΕΧΑΣΑ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει ρε , ξεχείλησε το μίσο σου .Οσο γράφεις τόσο εκτίθεσαι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.