Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον Άγρα και τη Νότια η Θ. Τζάκρη για τις ζημιές στα κεράσια από τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες των τελευταίων ημερών



Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ενόσω η θεομηνία που πλήττει αυτές τις ημέρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις καλλιέργειες στην Πέλλα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη επισκέφτηκε σήμερα τον Άγρα όπου περισσότερο από το 70% της παραγωγής κερασιού παραμένει ασυγκόμιστο πάνω στα δέντρα και τη Νότια που η συγκομιδή του κερασιού δεν έχει καν αρχίσει ακόμη.

Η θεομηνία των τελευταίων ημερών, που προκάλεσε σκίσιμο του καρπού, έχει καταστρέψει ολοσχερώς την καλλιέργεια του κερασιού σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο της Έδεσσας και τις ορεινές περιοχές της Αλμωπίας και έχει φέρει τους παραγωγούς σε απόγνωση εξανεμίζοντας κάθε προσδοκία για την απόκτηση  εισοδήματος από την καλλιέργεια αυτή κατά τη φετινή καλλιεργητική  περίοδο.

Η κ. Τζάκρη βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Καταστήματος του ΕΛΓΑ Βεροίας που αυτές  τις ημέρες βρίσκονται σε όλες τις πληγείσες περιοχές πραγματοποιώντας προεπισκοπήσεις για την εκτίμηση των ζημιών, ενώ εδώ και δύο μέρες έχουν ανοίξει αναγγελίες προκειμένου οι παραγωγοί να προβούν σε δηλώσεις ζημίας. 

 Ο επόπτης της Πέλλας για την περιοχή της Έδεσσας και της Αλμωπίας κ. Χρ. Καρούσος διαβεβαιώνει τους παραγωγούς ότι οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις  θα ολοκληρωθούν άμεσα στο σύνολο των περιοχών που έχουν πληγεί, λόγω της  επάρκειας του Καταστήματος του ΕΛΓΑ Βεροίας σε γεωπόνους  - εκτιμητές και ότι η παραγωγή που υπήρχε πάνω στα δένδρα και χάθηκε λόγω σκασίματος από τη βροχή θα αποζημιωθεί στο έπακρο, βάσει του ισχύοντος κανονισμού.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Έπρεπε να περάσει και από Αριδαία εχθές το απόγευμα να έβλεπε την καταιγίδα που έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Ότι θα βγει είναι σίγουρο αλλά το θέμα είναι από που θα βγει από πίσω πόρτα παράθυρο θα δούμε

      Διαγραφή
  2. ΣΉΜΕΡΑ ΠΉΓΑ ΓΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣΩ ΠΈΤΑΜΑ ΌΛΑ ΠΉΓΑ ΛΊΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΤΑ ΠΉΡΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΊΔΕΣ ΤΟΝ 6 ΗΜΕΡΏΝ ΤΑ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΆΛΦΑ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΠΡΈΠΕΙ Ν ΒΓΕΙ ΆΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν θράσος φιλαράκι. Κανένα φραγμό. Λίγη τσίπα. Σ' αυτές τις περιπτώσεις τουλάχιστον οφείλουμε σιγή και σεβασμό!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΓΡΑΦΙΚΟΊ ΑΓΡΌΤΕΣ Ο ΕΛΓΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΌΣ Ή ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΗΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΌ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κάνεις ότι ττ ξέρεις ολό κάτι θα ξέρουν ξκα αυτοί

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;
      ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΞΥΠΝΑΝΕ, ΤΑ ΑΡΜΡΓΟΥΝ, ΒΟΣΚΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΤΑ ΞΑΝΑΡΜΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
      ΠΟΙΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΘΑ , ΚΑΙ ΑΦΕΛΗ, ΑΥΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ;

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΗ [ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η' ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ.

      Διαγραφή
  5. Γραφικος εισαι εσυ ρε τσοπανε εσενα περιμεναμε να μας το πεις.Εσυ μηπως εισαι κανας υπαληλος που εχει και ροδακινα;ολοι αυτοι που κανουν ταυτοχρονα και τον αγροτη εχοντας σιγουρο μηνιατικο 70%φορος στο αγροτικο εισοδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Polles zimies sta nektarinia k rodakina APO broxes idika ayta POU einai stin orimansh POU einai t elga reeeeee!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΨΟΓΗ Η ΝΤΟΡΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.