Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Θωμαΐδης: Άκου Συριζαίε Κοτσηφάκη... ξέρεις εσύ !


Η συμφωνία που φέρατε είναι κατάπτυστη σαν εσένα και την κυβέρνηση σου.
Βρίζεις αισχρά τους Έλληνες για τον πατριωτισμό τους, γιατί εσύ δεν είσαι ικανός όχι μόνο να τον νοιώσεις αλλά ούτε και να τον αποδεχθείς ως αναφαίρετο δικαίωμα τους. Τολμάς να μιλάς για δήθεν ‘’εμπόριο πατριωτισμού’’ όταν εσύ ο ‘’αριστεροφασίστας’’ κουμουνιστής πλειοδοτείς σε διαγωνισμό Εθνοπροδοτισμού ξεπουλώντας τα Ιερά και Όσια του Λαού που σε ψήφισε αλλά δεν σε εξουσιοδότησε ποτέ να το κάνεις.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον φτάνεις ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του, τον βλέπετε ως το μονδικό εμπόδιο για την συνέχιση του καταστροφικού σας έργου, είσαι ελαχιστοασήμαντος πολιτικάντης μπροστά του... Τον Αντώνη Σαμαρά τον τρέμετε εσύ και ο αρχηγός σου, όσο και να προσπαθείτε να τον πλήξετε δεν τον ακουμπάτε, είναι Γίγαντας μπροστά σας και αυτό το απέδειξε οταν δεν τόλμησε κανείς να ζητήσει από αυτόν όσα εσείς παραδώσατε βιαστικά και πρόχειρα... γιατί άραγε ;;;
Έγραψες πως είσαι υπερήφανος για την συμφωνία και αμέσως μετά το έσβησες... και καλά έκανες γιατί λογικά θα άνοιξες ένα λεξικό και θα διάβασες τι σημαίνει η λέξη ‘’υπερήφανος’’ και δεν το άντεξες ούτε ο ίδιος σου.
Μιλάς για Εθνικιστές και συντηρητικούς όταν συνεργάζεσε μαζί τους αρμονικά τρισύμιση χρόνια τώρα και ψηφίζεις τα πάντα καταστρέφοντας την Χώρα μας για την απόλαυση της εξουσίας και της καρέκλας. Αποκαλείς όλους, όσους δεν συμφωνούν μαζί σου, ως Φασίστες, Εθνίκια, Χούλιγκανς κλπ... Αν ήξερες την γνώμη τους για την δική σου συνομοταξία θα ντρεπόσουν να τους κοιτάξεις στα μάτια. Η ‘’ντροπή’’ όμως είναι άγνωστη λέξη σε ανθρωπάκια σαν εσένα...
Άκου Συριζαίε Κοτσηφάκη... 
Καλείς τους πολίτες να διαβάσουν την συμφωνία – αίσχος  και καλά κάνεις.  Σου διαφεύγει όμως πως αν το κάνουν και την διαβάσουν, κούνια που σε κούναγε. Είναι βέβαιο πως εσύ δεν την έχεις διαβάσει, γιατί αν την διάβασες και τα λες αυτά, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν... η είσαι ανόητος και δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, η είσαι εντολοδόχος και ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις... Διάλεξε και πάρε, ενημέρωσε μας όμως για να ξέρουμε πως να σε αντιμετωπίζουμε όταν σε συναντούμε.
Αν σε αφήσουμε θα ξεπουλήσεις και τις πέτρες ακριβώς επειδή ξέρεις ότι κι αυτές είναι Ιερές όπως και τα Λείψανα που είναι θαμένα στην Μακεδονική γη. Δεν θα σε αφήσουμε να ξεπουλήσεις ούτε μια λέξη από την Ιστορία μας, ούτε ένα εκατοστό από το, ποτισμένο με αίμα Ηρώων, χώμα μας,  για να μείνεις λίγες ώρες παραπάνω στις καρέκλα σου.

Υ/Γ: Μπορείς να με αποκαλέσεις όπως σε βολεύει, Εθνικιστή, Πατριώτη, Χούλιγκαν, κλπ κλπ... Ότι κι αν πεις θα είναι τίτλος τιμής για μένα, από την άλλη μπορείς να ανοίξεις μια τρύπα στο χώμα και να χώσεις μέσα το κεφάλι σου πιστευοντας πως κανείς δεν σε βλέπει και πως εσύ δεν είσαι αριστεροφασίστας... κάνε ότι θέλεις λίγο με νοιάζει. Μην τολμήσεις όμως να κλαψουρίσεις πάλι για το ύφος μου γιατί δεν σου αξίζει κανένας πολιτικός πολιτισμός και καμιά ευγένεια...

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
Μέλος ΝΟΔΕ Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Νικο, η συμφωνια είναι οντως καταπτυστη και ελοχευει σοβαρους μελλοντικους κινδυνους για την περιοχη μας ειδικα και την Ελλαδα γενικοτερα. Εάν ο Τσιπρας συμφωνησε σε αυτά που συμφωνησε από πολιτικη ιδεολογια η για να διατηρηθεί στην εξουσια τοτε είναι οντως ανόητος και ακρως επικινδυνος. Αλλα υποπτεύομαι ότι δεχτηκε σοβαρες πιεσεις από τις ΗΠΑ καθως οι ΗΠΑ θελουν να διαταραξουν τα μεγαλα κινεζικα προτζεκτ στην περιοχη και να απομονοσουν την Σερβια εμποδιζοντας ετσι οποιανδηποτε επιρροή της Ρωσιας στα Δυτικα Βαλκανια. Ας μην ξεχναμε ότι οι ΗΠΑ εριξαν τον Γκρουεφσκι και εβαλαν τον Ζαεφ στην εξουσια για να διευκολυνουν αποιαδηποτε συμφωνια με την Ελλαδα για το ονομα ετσι ώστε να ενταξουν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ. Το γεγονος όμως ότι ο Τσιπρας δεχτηκε ισχυρες πιεσεις δεν αποτελει δικαιολογια για τα οσα συμφωνησε. Εάν αυτή η συμφωνια δεν ευδοκιμησει για οποιονδηποτε λογο, τοτε τα Σκοπια δεν θα εχουν λογο υπαρξης και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να διαλυθουν. Μια τετοια εξελιξη όμως δεν ξερω τι επιπτωσεις θα μπορουσε να εχει για την Ελλαδα. Εάν από την άλλη μερια η συμφωνια ευδοκιμησει τοτε ανοιγει το κουτι της Πανδωρας για την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΕ ΑΝΥΠΟΤΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΕΜΑΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ.
      ΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
      ΚΑΙ ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΤΖΙΑΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
      ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΜΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΔΑΦΙΚΟΣ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Τί ευγένεια! Τί ήθος! Τί πολιτισμός!
    Άντε να ξαναέρθουν αυτοί οι πατριώτες να κυβερνήσουν!
    Άντε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!
    Φτάνει πια με τους κατσαπλιάδες, που λέει κι ο Αμβρόσιος!
    Κανίτε!
    Υ.Γ.: Ο "ευρωπαϊκός" αέρας δεν κρύβεται με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευρωπαϊκός αέρας δεν έμεινε καθόλου για εμάς... τον καταπιατε όλον εσείς !
      Ευγένεια, Ήθος και Πολιτισμός δεν σας αξίζει. Από δω και πέρα ότι δίνετε θα παίρνετε.
      Ξεπουλάτε τα πάντα και σας ενόχλησε το ύφος; Που να δείτε τι έρχετε

      Διαγραφή
  3. Μετεμφυλιακός ,διχαστικός λόγος το 2018.Κρίμα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αριστερα είναι ασθενεια, δεν διορθώνεται, καταργειται. (όπως ειχε πει και Τσιπρας για τον ΕΝΦΙΑ)

      Διαγραφή
    2. Προς 3.24 Ποιά αριστερά ρε κολλημένε όλοι μνημονια εφαρμόζουν.Οι δικοί σου τ έκαναν: μικροψυχε......

      Διαγραφή
  4. ενταξει λιγο γλυψιμο ακομη και ισως γινεις βουλευτης 2019..ρε εχετε το θρασος να λεετε για μακεδονικο οταν απο μονοι σας το ανοιξατε και δωσατε την συνθετη ονομασια; πουλημενοι οι συριζεοι αλλα εσεις νομιζετε οτι λαος ξεχασε τι κανατε τοσα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μας πει ο κύριος Θωμαϊδης ποια είναι η θέση του κόμματος για το όνομα της FYROM και αν υπάρχει ο όρος Μακεδονία στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πραγματικά σε ενδιέφερε η μπορούσες να την καταλάβεις θα την γνώριζες.

      Διαγραφή
    2. ο Μητσοτακης θελει συνθετη ονομασια αλλα τον τραβαει απο την μυτη ο Σαμαρας

      Διαγραφή
    3. Σημασια δεν εχει η θεση της αντιπολίτευσης, σημασια εχει το τι συμφωνησε η κυβερνηση.

      Διαγραφή
    4. Σοβαρά τώρα; Νομίζω προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο χωρίς να λέτε ποια είναι η θέση του κόμματος που είσαστε μέλος για το Σκοπιανό; Περιέχει ή όχι τον όρο Μακεδονία στη θέση; ναι ή όχι; αφήστε τους διαδικτυακούς πατριωτισμούς κατά μέρος!

      Διαγραφή
  6. Εσεις κυριε Θωμαιδη ποιος αληθεια ειστε?? Που εισαστε?? Ποια νεα δημοκρατια πρεσβευετε? Γιατι το μονο που ξερετε ειναι να βγαινετ τωρα..μετα το φιασκο των εκλογων στο κομμα σας..αντε γεια ρε..σας βαρεθηκαμε ψευτο κουλτουριαρηδες golden boys

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.