Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Έχουμε συμφωνία στο Σκοπιανό (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε η νέα τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, και κατά τα φαινόμενα η διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό και όλα τα υπόλοιπα εκρεμμή ζητήματα με τη γείτονα χώρα βρίσκεται σε τελική φάση .

 «Έχουμε μια καλή συμφωνία η οποία καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η ελληνική πλευρά. Έχουμε μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό που ισχύει έναντι όλων (erga omnes)», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

«Εναπόκειται στην ΠΓΔΜ να κάνει πράξη και σε συνταγματικό επίπεδο αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος

«Είναι σαφές ότι η ευθύνη για το αν πραγματικά η γειτονική μας χώρα εννοεί την τήρηση αυτών των προϋποθέσεων που έχουμε θέσει αυτονοήτως εναπόκειται σε εκείνη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στην ΠΓΔΜ.


«Εναπόκειται στην ΠΓΔΜ να κάνει πράξη και σε συνταγματικό επίπεδο αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε», επισήμανε ο κ. Παυλόπουλος στη διάρκεια του διαλόγου που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ: ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΑΝΑΡΕΙ Η΄ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ.Λ.Π ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑΝ;
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΣ ΤΕΩΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;
    Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ, ΟΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.