Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκρυψε τα ναρκωτικά σε προθάλαμο τουαλέτας στη Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης


Σε 12 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση.
σύλληψης 55χρονου από αστυνομικούς του Α.Τ. Χαλκηδόνας, ο οποίος απέκρυψε σε προθάλαμο τουαλέτας καταστήματος στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βεροίας, (1) μικρόδεμα κάνναβης βάρους (37) γραμμαρίων.

 Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης έναν 23χρονο στο κέντρο της πόλης διότι κατείχε (270) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου ενώ στην περιοχή του Ευόσμου, συνέλαβαν τον 24χρονο αλλοδαπό υπεύθυνο του καταστήματος, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (30) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια από θαμώνα του καταστήματος, η οποία επίσης συνελήφθη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.