Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πραξικόπημα κάλεσε το στρατό ο Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής στη βουλή - Διεγράφη από την ΚΟ


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής ο Κώστας Μπαρμπαρούσης

Νωρίτερα, ο βουλευτής κατά την ομιλία του, ζήτησε από τις Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, λόγω της συμφωνίας στο ονοματολογικό με την πΓΔΜ. Φώναξε μάλιστα «τα κεφάλια τους στις Πρέσπες».

Αμέσως πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής. Κατήγγειλε τον βουλευτή για ευθεία πρόσκληση σε πραξικόπημα και συγκάλεσε εκτάκτως τη διάσκεψη των Προέδρων. Λίγο αργότερα ο Νίκος Βούτσης εισηγήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής (και έγινε γνωστό) να μην μιλήσει κανείς από τους βουλευτές της ΧΑμέχρι τη λήξη της συζήτησης επί της πρότασης μομφής.

«Πρέπει να σταλθεί ένα μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας και ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης αλλά και ένα μήνυμα καταδίκης των φασιστών και των πατριδοκάπηλων», τόνισε. Εκτίμησε ότι έγινε ήταν προσχεδιασμένο και γι’ αυτό είπε πρέπει να μπει ένα τέρμα.

Λίγη ώρα αργότερα ο Πάνος Καμμένος ως πολιτικός προϊστάμενος του στρατεύματος μίλησε στη Βουλή και κατήγγειλε τα όσα έγιναν. Διαπράχθηκε ποινικό αδίκημα αλλά και βαριά προσβολή προς τις Ενοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη της οποίας ορκίζονται στο Σύνταγμα της Χώρας. Τέτοιου είδους κινήσεις στο παρελθόν οδήγησαν σε απώλεια εθνικού εδάφους, συμπλήρωσε.

Ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του βουλευτή και το κόμματος της Χρυσής Αυγής για εσχάτη προδοσία και κάλεσε τη Βουλή να άρει τη βουλευτική ασυλία.

Ηδη έχει κινητοποιηθεί η Δικαιοσύνη καθώς Π. Καμμένος και Φ. Κουβέλης προσκόμισαν βίντεο και επικυρωμένα πρακτικά της ομιλίας Μπαρμπαρούση στη Βουλή στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρή. Σε δηλώσεις τους κατά την έξοδο τους από τον Άρειο Πάγο καταλόγισαν κακουργηματικές πράξεις στο βουλευτή της ΧΑ επισημαίνοντας ότι ζήτησαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, έδωσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας και σχετικά δημοσιεύματα.

Οπισθεν ολοταχώς κάνει ο Κωνσταντίνος Μπαρμοπαρούσης για τις δηλώσεις που έκανε από το βήμα της Βουλής και καλούσε το στρατό σε πραξικόπημα.

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις απαράδεκτες δηλώσεις του, την εντολή για άμεση εισαγγελική έρευνα, αλλά και τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυδή Αυγής ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης προσπαθεί με γραπτή δήλωσή του να πάρει πίσω τα όσα είπε.
Τώρα ανακαλεί τα όσα είπε και κάνει λόγο για αυθόρμητη δήλωση. Μάλιστα υποστηρίζει πως τα όσα είπε δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα, ενώ υποστηρίζει πως τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν.  

Δήλωση βουλευτή Κωνστσαντίνου Μπαρμπαρούση

Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια τυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.