Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάγγελμα Ζάεφ: Ιστορική λύση η συμφωνία


Ο πρωθυπουργός της ΠΔΓΜ Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Ελλάδα για το νέο όνομα της χώρας του, το οποίο θα είναι "Ρεπούμπλικα Σέβερνα Μακεντόνια" (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας).

Σύμφωνα με σχετικό τηλεγράφημα του Ρόιτερ, ο κ. Ζάεφ είπε ότι αυτή η ιστορική λύση, όπως την χαρακτήρισε, διαφυλάττει την "μακεδονική εθνική και πολιτιστική ταυτότητα".

Η συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό ενδέχεται να επισφραγιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Ζάεφ είπε επίσης ότι η συμφωνία εγγυάται την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και κάλεσε την αντιπολίτευση να την στηρίξει.

Πάντως, ο κ. Ζάεφ καλείται να ξεπεράσει μεγάλα εμπόδια στη χώρα του, καθώς ακόμα και ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβανόφ έχει εκφράσει την αντίθεσή του με τη συμφωνία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ............ΑΣ ΜΗ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΣ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΙΚΟ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΧΧΧΧΧΧ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή προδομένη Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς γίνεται η κυβέρνηση της Ελλάδας να είναι κατά του λαού της όπως είπε κάποιος όταν ο λαός διαφωνεί με την κυβέρνηση Απλά αλλάζεις κυβέρνηση αυτή εδώ δεν καταλαβαίνουν από τίποτα έχουν ξεπουλήσει τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΞΕΨΥΧΑΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.