Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η διαδήλωση ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών στο Πισοδέρι Φλώρινας (βίντεο)


Χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρόν σήμερα στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην Βίγλα Πισοδερίου με τη συμμετοχή Δημάρχων από όλη τη Δυτική Μακεδονία, την Αθήνα, τις Σέρρες και άλλες περιοχές και Μητροπoλίτες από όλη την Ελλάδα.

Διαδηλωτές προσπάθησαν να περάσουν με τα πόδια το μπλόκο των αστυνομικών που είχε στηθεί λίγο πιο κάτω από το Πισοδέρι Φλώρινας, όπου σημειώθηκαν επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν πολίτες, μία εκ των οποίων μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Φλώρινας στην Καστοριά. 

pos2

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ...Την ώρα που οι βουλευτές του νομού μας γλεντούσαν στα Σκόπια στο "νυφικό" τραπέζι τις υπογραφές. Οι δύο δήθεν, απέναντι τετ-α-τετ γελούσαν και γλεντούσαν. Για την Μακεδονία ρε γαμωτο τα βρήκαν τα παιδιά. Από εχθροί παρανυφοι. Μπράβο. Ανατροπές και συσφιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απολυτή ξεφτίλα, η Έλλάδα και οι πολίτες της από εχθές είναι υπόδουλοι 100%. Όσοι κρεμάν πανό σε δημόσιους χώρους με "δικά τους χρήματα" για να πάρουν ψήφους τους περιμένει η λαϊκή ετυμηγορία. Νροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.