Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές καλούν συμμαθητές τους να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο της Έδεσσας


Οι μαθητές που ανάρτησαν τον Ιανουαρίου τα πανό για την Μακεδονία στα τρία Λύκεια της Έδεσσας έστειλαν το παρακάτω μήνυμα - κάλεσμα:

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με αφορμή τα  συλλαλητήρια για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6/6 σε πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της πόλης μας Έδεσσας, αλλά  και μερικά σχόλια στα ΜΜΕ που αφορούσαν εμάς και την θέση μας σε αυτά, αποφασίσαμε να προβούμε παρούσα ανακοίνωση. 
Εμείς, οι μαθητές που στηρίξαμε τα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα (με πανό, αλλά και με την φυσική μας παρουσία σε αυτά) θα παρευρεθούμε στο συλλαλητήριο της Έδεσσας ατομικά και όχι συλλογικά. Δεν θα είναι κανείς μας εκεί ως μαθητής, ως φοιτητής, ως εργαζόμενος, ως συνταξιούχος κτλ. Θα είμαστε όλοι εκεί ως Έλληνες πολίτες, που δεν διαπραγματεύονται την παράδοση του όρου "Μακεδονία" στην γειτονική μας χώρα. Τέλος, γνωρίζοντας την ύπαρξη ενδοσχολικών αλλά και πανελλαδικών εξετάσεων αυτήν την περίοδο, καλούμε όλους τους μαθητές  της περιοχής που έχουν την δυνατότητα χρόνου, να παραστούν στο συλλαλητήριο της Έδεσσας, ενισχύοντας την δύναμη της νέας γενιάς στην Ελληνική κοινωνία και αποδεικνύοντας την μη αδράνεια της.

Με εκτίμηση,
μερικοί συνειδητοποιημένοι μαθητές


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΕΚΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ/ΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣΩ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τα μούτρα μας τα κάναμε τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τα μούτρα σου μπορείς να κανείς τα παιδιά σου.
      Δεν δικαιούσαι να μιλάς για τα παιδιά των άλλων.
      Και δεν κατάλαβα.
      Για τα τοσα στραβά που γίνονται στα σχολεία εχεις να.πεις κάτι η το πρόβλημα σου είναι οτι μια παρέα μαθητών, χωρίς να ενοχλούν,χωρίς να παραβιάζουν το σχολικό ωράριο ,χωρίς να ξεχνούν τις εξετάσεις τους ,δεν ξεχνάμε την πατρίδα τούς .
      Τελικά υπάρχει ελπίδα .
      Μπράβο παιδιά τα λέμε σε λίγες ώρες απο κοντά

      Διαγραφή
    2. Κύρια Αρτεμις είμαι σίγουρος ότι τα μουτρα σας είναι υπέροχα για να χαρακτηρίζεται έτσι τα παιδιά!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.