Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για... κάμπινγκ στη Χαλκιδική ο Ζάεφ


Για διακοπές στη Χαλκιδική βρίσκεται ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζαέφ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews.gr.

Οι οδηγοί που βρίσκονταν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών εντυπωσιάστηκαν από τις δύο μεγάλες λιμουζίνες, που συνοδευόμενες από ισχυρή αστυνομική δύναμη, κατευθύνονταν προς της Χαλκιδική. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια από το Ράδιο Θεσσαλονίκη, επρόκειτο για τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ με τη σύζυγο του. Στη δεύτερη λιμουζίνα επέβαιναν ένας συνεργάτης του κ. Ζάεφ με τη σύζυγο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να καταλύσουν σε κάμπινγκ του πρώτο ποδιού της Χαλκιδικής, όπου θα μείνουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική και δεν θα υπάρξουν συναντήσεις ή συνομιλίες με οποιονδήποτε φορέα.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Ζάεφ είναι λάτρης της Χαλκιδικής, καθώς διατηρεί εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά μαζί με τον αδερφό του.

Πηγή: thessnews.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΑΥΤΟΣ Η΄ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέρσι ήταν πορτογαλια λες να φτάσουν έως εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.