FOUTSITZHS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση της ΠΟΠΣΜ για τα γεγονότα στο Πισοδέρι

17 Ιουνίου 2018. Μια ημέρα ντροπής για την Ελλάδα. Την ώρα που ο Πρωθυπουργός και Υπουργός της Ελλάδας υπέγραφαν την παραχάραξη της Ιστορίας και την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στο κράτος των σλαβοαλβανών, 20 χιλιόμετρα πιο μακριά κυβερνητικές δυνάμεις καταστολής είχαν την εντολή να ασκήσουν πρωτοφανή βία απέναντι σε Έλληνες πολίτες που προσπάθησαν να κατευθυνθούν ΠΕΖΟΙ προς τις Πρέσπες για να διαμαρτυρηθούν. 

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο με ομιλίες, όπου συγκεντρώθηκε ο κύριος όγκος των διαδηλωτών. Την αποκλειστική ευθύνη για ότι συνέβη εκεί φέρει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, η οποία ως οικοδεσπότης και διοργανωτής παρέκκλινε αυτοβούλως από τον αρχικό σχεδιασμό του συντονιστικού οργάνου για σημείο συνάντησης στη Βίγλα και πορεία των διαδηλωτών προς τις Πρέσπες. Σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας επελέγη το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας ως το κοντινότερο κατάλληλο (με άνεση στάθμευσης) χώρο για να συγκεντρωθούν οι 10.000 διαδηλωτές. Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων έξω από το χωριό Πισοδέρι η Αστυνομία απέκλεισε την πρόσβαση προς τις Πρέσπες. Ταυτόχρονα με επίσημο έγγραφό της η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση σε άλλο σημείο του Νομού Φλώρινας, προφανώς για να συγκεντρώσει ΟΛΕΣ τις δυνάμεις καταστολής στο Πισοδέρι.

Πολλοί διαδηλωτές αποφάσισαν να περπατήσουν μέχρι τις Πρέσπες για να ζητήσουν από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας να μην υπογράψει την παράδοση της Μακεδονίας. Μεταξύ τους ήταν γέροι, νέοι, μητέρες με παιδιά, μοναχές και ιερωμένοι. Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις πανίσχυρες δυνάμεις καταστολής που σταμάτησαν τους πεζούς διαδηλωτές. Η ένταση ξεκίνησε όταν «κάποιοι» μαυροφορεμένοι κρατώντας ξύλα και πέτρες βγήκαν μέσα από τις γραμμές των ΜΑΤ, στάθηκαν απέναντί τους και άρχισαν να τους πετούν πέτρες. Είναι προφανές ότι έγινε προβοκάτσια από άτομα που προέρχονται και κατευθύνονται από το ίδιο το κράτος (καταγγελία με αυτόπτες μάρτυρες). Τα ΜΑΤ βρήκαν την ευκαιρία και άρχισε ένας άνισος πόλεμος απέναντι στα γυναικόπαιδα και τους ηλικιωμένους διαδηλωτές. Οι άνδρες των ΜΑΤ χωρίς οίκτο ξυλοκοπούσαν τους πολίτες ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ προκαλώντας τον τραυματισμό πολλών από αυτούς. Στις γύρω πλαγιές ήταν ακροβολισμένοι κι άλλοι άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι έριχναν κι εκείνοι βομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα στους πολίτες. Η είδηση των συμπλοκών έφτασε στο πλήθος που βρισκόταν στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας μεγάλο μέρος του οποίου κατευθύνθηκε προς το Πισοδέρι για να βοηθήσει τους άλλους διαδηλωτές, τους οποίους είχαν εγκλωβίσει οι αστυνομικές δυνάμεις. Δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί δήλωσαν ότι η βαρβαρότητα των ΜΑΤ ήταν ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ.

Για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ δυνάμεις καταστολής εμπόδιζαν ΠΕΖΟΥΣ διαδηλωτές να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα από ορεινό δρόμο στις 12:00 όταν η τελετή «παράδοσης» της Μακεδονίας τελείωσε στις 11:00; Ποιος έδωσε τις εντολές για τις δολοφονικές επιθέσεις Υπουργέ Δημόσιας Τάξης κ.Τόσκα;  Ποιος «έλληνας» Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας είχε τη δύναμη να δώσει τέτοιες εντολές; Ποιος «έλληνας» αστυνομικός των ΜΑΤ είχε τη δύναμη να χτυπήσει και να πνίξει στα χημικά έναν άμαχο πληθυσμό που μαζεύτηκε στο Πισοδέρι για να διαφυλάξει τα δίκαια της Πατρίδας; Οι αστυνομικοί που εκτέλεσαν τις εντολές και βιαιοπράγησαν κατά των διαδηλωτών ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ. Αυτοί που έδωσαν τις εντολές πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Οι τραυματισμοί ήταν πολλοί. Από θαύμα ΔΕΝ υπήρξαν θάνατοι. Οι Ελληνικές σημαίες των διαδηλωτών βάφτηκαν με το αίμα ΕΛΛΗΝΩΝ που έφτασαν στην ακριτική Φλώρινα για να υπερασπιστούν την Πατρίδα τους. Τους οδήγησε εκεί η ΨΥΧΗ του ΕΛΛΗΝΑ.Η ίδια ΨΥΧΗ που έγραψε Ιστορία στη Μάχη των Θερμοπυλών, στη Μάχη του Λαχανά, στο Αλβανικό Μέτωπο, στη Μάχη των Οχυρών και στη Μάχη της Κρήτης. Κάποιοι «άλλοι» μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά παραχωρούσαν με μια υπογραφή την Ιστορία και το μέλλον της Μακεδονίας. Ο αγώνας συνεχίζεται για τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού. Καθήκον των Ελλήνων είναι να ακυρωθεί η συμφωνία, η οποία ΔΕΝ έχει την έγκριση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΑ;
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.
  ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ;
  ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ;
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟ, ΤΟΤΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΔΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Λ
  ΛΟΓΙΚΟ;
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ.
  ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Η΄ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΙΕΑ.....,ΚΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΤΑ5ΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
  ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ.
  ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
  ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ SEEBRIG ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

  ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ;
  ΕΝΑΣ ΤΕΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΙΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;
  AN ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΚΗΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΗΣΥΧΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.

  ΚΛΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.
  ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ¨¨ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ¨¨, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΟΧΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φασίστες "αριστεροί" με δεξιές τσέπες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…