Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση στην Έδεσσα ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν Πέλλας με θέμα: «Το χιούμορ ως όπλο για πολιτική δράση»


Tη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.30 ,στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου, στην Έδεσσα   η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα  «το χιούμορ ως όπλο για πολιτική δράση» , παρόντος του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου. Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει με την προβολή της νέας ταινίας του Στ. Κούλογλου  ,με τίτλο «Πεθαίνοντας στο γέλιο»  και θα ακολουθήσει  συζήτηση με το κοινό. Η ταινία περιλαμβάνει τέσσερεις παράλληλες ιστορίες

- Στην πρώτη πρωταγωνιστούν οι Yesmen, το διάσημο ζευγάρι Αμερικανών ακτιβιστών: η πλάκα που σκάρωσαν στο BBC, όταν εμφανίστηκαν ως εκπρόσωποι της αμερικανικής εταιρείας που κατέστρεψε την πόλη Μποπάλ της Ινδίας, θεωρείται κορυφαία φάρσα στο κόσμο. Αυτή τη φορά θα οργανώσουν μια αντιπολεμική φάρσα, μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

- Πρωταγωνιστής της δεύτερης ιστορίας είναι ο Μάρτιν Σόνεμπορν κωμικός και εκδότης της εφημερίδας «Τιτανικός». Εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με την παράταξη «Το Κόμμα» και τώρα επεξεργάζεται ένα πρωτότυπο σχέδιο για την σωτηρία της Ελλάδας.

- Στην τρίτη οι Flashmob εισβάλλουν και διακόπτουν επίσημες εκδηλώσεις υπέρ των εμπορικών συμφωνιών ΤΤΙΡ και CETA. Τραγουδώντας, και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

- Στην τέταρτη κάποιοι πεθαίνουν κυριολεκτικά από το «γέλιο». Στην τελευταία συνέντευξη πριν τη δολοφονία του τον Ιανουάριο του 2015, ο Σαρμπ, εκδότης του Charlie Hebdo προβλέπει ότι μόνο η βία των ισλαμιστών μπορεί να σκοτώσει το χιούμορ. Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία, ο μοναδικός επιζών δημοσιογράφος από την συντακτική ομάδα, περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας.

Μια τραγωδία ανάμεσα σε τρεις κωμωδίες. Αλλά ακόμη και στις κηδείες δεν λένε ανέκδοτα για να γελάσουν και να απαλύνουν τον πόνο;


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Παρωδία...Λάθος χρόνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΛΑΚΙΤΣΑ.
      ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΙΣΗΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
      ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
      Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

      Διαγραφή
  2. 2ΟΟΟΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ.ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΜΕ ΄ΧΙΟΥΜΟΡ΄ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΑ ΣΥΡΙΖΩΤΡΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.[ΒΛΕΠΕ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ]ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να εχετε χιουμορ στις εκλογες. Τετοιο Βατερλω ουτε το Πασοκ δεν ειδε. Πρωην ψηφοφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
      1ον ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
      2ον ΑΝ ΑΠΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ:
      ΠΑΣΟΚ,κ.λπ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
      ΠΟΤΑΜΙ, ΤΙ ΠΟΤΑΜΙ, ΤΙ ΒΟΥΡΚΟΣ, ΤΙ ΛΥΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ......ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ
      ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
      ΚΚΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.
      Ν.Δ ΤΙ ΜΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ : ΖΗΜΕΝΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ........ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ.

      ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΟΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;
      ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Για την ΧΑ δεν μας ειπες... καρφωθηκες!

      Διαγραφή
  4. χιούμορ από από τους εφιάλτες δύσκολο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χιουμορ την στιγμή που οι ανθρωποι είναι σε απογνωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.