Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρέμβαση Καραμανλή για το Σκοπιανό


 Στην ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη παραπέμπει ο Κώστας Καραμανλής στην παρέμβασή του για το Σκοπιανό, μέσω του γραφείου του το οποίο απάντησε σε ερώτηση του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα σε απάντηση σχετικής ερώτησης του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το Σκοπιανό, από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή επισημαίνονται τα εξής: «Η ομιλία της κας Μπακογιάννη αποτυπώνει με ακρίβεια το πλαίσιο της πολιτικής της τότε κυβέρνησης για το θέμα των Σκοπίων, με κατάληξη το Βουκουρέστι, όπως και τις ουσιώδεις διαφορές της από την πολιτική και την τακτική της σημερινής κυβέρνησης».

Σημειώνεται ότι στη χθεσινή της ομιλία, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο για μία κακή συμφωνία που είναι προϊόν παραχωρήσεων της ελληνικής πλευράς. Ειδικά για το ζήτημα της ιθαγένειας η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε ότι η πάγια ελληνική θέση ήταν ότι αυτή έπρεπε να περιγραφεί ως «πολίτες της τάδε χώρας»,  ενώ για το ζήτημα της γλώσσας , ο χαρακτηρισμός της θα έπρεπε να συνδέεται με τη νέα ονομασία του κράτους. 

Η ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μέσω του γραφείου του έλεος που τους έχουμε βρει όλους αυτούς να μας κυβερνούν δεν καταδεχεται να βγει να μιλήσει ποιος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμίλησε...

    " Ο άνθρωπος που μόνο πληρωνότανε"

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ντόρα ενώ στην ουσία δεν διαφωνεί με την συμφωνία το πολιτικό κόστος δεν την αφήνει να συμφωνήσει για το καλό της χώρας.Ο εγωισμός και το κυνηγι της καρέκλας είναι δυστηχώς το υπέρτατο αγαθό κάθε Ελληνα πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.