Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε Πέλλα και Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης


Έντονη κινητικότητα επικρατεί στη ΝΔ γύρω από την υπόθεση του ονοματολογικού των Σκοπίων.
Μετά τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε πόλεις της Β. Ελλάδας και όχι μόνο, η ηγεσία της ΝΔ επιχειρεί να κρατήσει ψηλά στην ατζέντα της επικαιρότητας το θέμα, σε μια προσπάθεια να πλήξει περαιτέρω την εικόνα της κυβέρνησης, μετά και τις δηλώσεις Κοτζιά περί «μακεδονικής γλώσσας».
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, σε Πέλλα και Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 9 Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, θα έχει αύριο το πρωί συναντήσεις με κομματικά στελέχη στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά ενώ στην «ατζέντα» περιλαμβάνονται και επαφές του κ. Χατζηδάκη με εκπροσώπους τοπικών φορέων.
Το απόγευμα του Σαββάτου, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα, με θέμα «Θερμαϊκός-ΟΛΘ: Η σημασία τους για την οικονομική ζωή της Θεσσαλονίκης».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΡΕ ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ;
    ΘΕΣΗ ΩΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΟΛΗ ΠΟΥ....ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΟΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΔΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η΄ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ Η΄ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργόσχολο εθνίκι ο κόσμος έχει και δουλιές δεν κάθετα όλη μέρα στο πληκτρολόγιο ,ενώ η συνταξη ή μισθός πέφτει.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝΤΕΚΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΥ

      Διαγραφή
  2. μυστικη ειναι η επισκεψη δεν πρεπει να μαθει καεις τιποτε
    μην φωναζετε θα μας ακουσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.