Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός (βίντεο)


Ένας καταπληκτικός Ολυμπιακός, με άμυνα… γρανίτη, «έπνιξε» 9-7 την οικοδέσποινα Προ Ρέκο και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, μετά το 2002, κατακτώντας το Champions League στο Final 8 της Γένοβας! 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ο Φουντούλης με τέσσερα τέρματα, με τους Γενηδουνιά, Δερβίση, Μπούσλιε, Γούνα και Ομπράντοβιτς να πετυχαίνουν από ένα. 

Πολύ μεγάλες μάχες από το ξεκίνημα του ματς στην πισίνα, με τον Ολυμπιακό να στηρίζεται στην εξαιρετική του άμυνα και να ανοίγει το σκορ, με τον Ομπράντοβιτς, περίπου 3:30’’ στον παίκτη και με τον Μπούσλιε στη συνέχεια -ξανά στον παίκτη παραπάνω- να διαμορφώνει το 2-1 του πρώτου οκτάλεπτου.

Στη δεύτερη περίοδο, οι Ιταλοί ισοφάρισαν με τον Μολίνα, σε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί ήταν οφσάιντ. Ωστόσο, οι παίκτες του Βλάχου δεν πτοήθηκαν, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα αρχικά με τον Γούνα (3-2) και μετά με τον Φουντούλη (4-3). Οι οικοδεσπότες έφεραν το ματς στην ισοπαλία, με το 4-4 να ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο… κέρβερος, Πάβιτς, απέκρουσε το πέναλτι του Φιλίποβιτς στο τέλος. 

Πολύ… φορτσάτος μπήκε ο Ολυμπιακός στο τρίτο οκτάλεπτο, όπου με τις… φωτοβολίδες των Φουντούλη και Δερβίση, από την περιφέρεια, πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων (6-4). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους Πειραιώτες, καθώς οι Ιταλοί αντέδρασαν στην επιθετική δυστοκία των παικτών του Βλάχου, φέρνοντας το παιχνίδι στην ισοπαλία (6-6). Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον τελευταίο λόγο, καθώς με το γκολ του Γενηδουνιά, έκλεισαν προηγούμενοι 7-6 την περίοδο. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Βλάχου από τη μία «έπνιξαν» με την άμυνά τους Ιταλούς και από την άλλη με τα δύο γκολ του Φουντούλη έβαλαν… τέλος στη σεμνή τελετή (9-6), με το τέρμα του Ετσενίκε απλά να διαμορφώνει το τελικό 9-7 και τη λήξη του ματς να βρίσκει τον Ολυμπιακό ξανά πρωταθλητή Ευρώπης, μετά το 2002. 

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 3-2, 2-1 

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος 

Προ Ρέκο (Βουγιασίνοβιτς): Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο 2, Μάντιτς 1, Αλεσιάνι 1, Μολίνα 1, Μποντέγας, Ίβοβιτς 1, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Φιλίποβιτς, Αϊκάρντι, Τζίτο, Βολάρεβιτς 

Πηγή: sport-fm.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.