Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξαιρετική πρωτοβουλία του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Πέλλας: Επιδοτείται κάθε οικογένεια που θα αποκτά παιδί!


Πολύ θετικά ξεκίνησε την θητεία του το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΕ Πέλλας, το οποίο με μια εξαιρετική πρωτοβουλία αναδεικνύει το κοινωνικό, ευαίσθητο και αλληλέγγυο πρόσωπο της Ένωσης απέναντι στους αστυνομικούς - μέλη της.
Με πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ., από δω και στο εξής κάθε οικογένεια αστυνομικού της ΠΕ Πέλλας που θα αποκτά παιδί, θα επιδοτείται με το ποσό των 300 ευρώ!
Αναμφίβολα πρόκειται για σημαντική κίνηση που, ειδικά σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, «τονώνει» το συναίσθημα της συναδελφικότητας και τη αλληλεγγύης στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Πέλλας.
Πραγματικά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, όχι μόνο στον πρόεδρο Κώστα Τσαβδαρίδη (φωτο), αλλά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πρωτοβουλία τους αυτή!!!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο στο Ε.Α.Υ.Ν ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ρωτήσω.Η επιδότηση ισχυει για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Πελλα ή και για τους αστυνομικούς που κατάγονται απο την Πέλλα και υπηρετούν σε αλλες περιοχές; ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς για τους πρώτους που είναι και μέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και νόθο να έχεις στη Πέλλα μέσα στο επίδομα,ισχύει κανονικά όπως και στο εξώγαμο, αρκεί φυσικά να φροντίσετε να μη το μάθει ο. η σύζυγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.