Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλονίζεται η παράταξη του Δημάρχου Έδεσσας;


Αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες αναταράξεις στο Δήμο Έδεσσας είναι αυτή που επέφερε η παραίτηση του Γενικού του Γραμματέα κ. Γεωργίου Δαλκαλίτση. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Δήμου με μια λιτή ανακοίνωσή του στο προσωπικό λογαριασμό του κάνει λόγο για παραίτηση, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. 
Όμως ακόμη και οι προσωπικοί λόγοι έχουν το δικό τους πολιτικό παρασκήνιο και κυρίως τη δική τους πολιτική βαρύτητα. Η κίνηση αυτή, ανεξάρτητα αν εκδηλώθηκε με πρωτοβουλία του αποχωρήσαντα ή του κ. Γιάννου, επιφέρει σοβαρότατους τριγμούς στην ήδη κλονισμένη, από τις αποχωρήσεις λόγω ανεξαρτητοποίησης ισχυρών  στελεχών του, αυτοδιοικητική παράταξη που ηγείται. 
Οι τριγμοί αυτοί είναι ακόμη πιο ισχυροί καθόσον ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ως μη αιρετός, τυγχάνει  της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημάρχου και διορίζεται με προσωπική του πρωτοβουλία. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για το κορυφαίο πρόσωπο στην αυτοδιοικητική μηχανή του Δήμου, πρόσωπο κλειδί δηλαδή και η θέση του είναι ισόχρονη της θητείας του δημάρχου που τον διόρισε.
Επιπλέον ο χρόνος που η αποχώρηση αυτή εκδηλώθηκε εγείρει και άλλα ερωτηματικά, καθόσον συμπίπτει, αφενός μεν με τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου είναι δραστήριο στέλεχος, αφετέρου δε με τις διεργασίες που προηγούνται της επιλογής προσώπων για τη συμπλήρωση του ψηφοδέλτιου του κόμματος στο Νομό, στο οποίο το όνομα του κ. Γιάννου ενίοτε αναφέρεται.
Το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του σημαντικού αυτού προσώπου από το τιμόνι των Υπηρεσιών του Δήμου με Δελτίο Τύπου και ο ορισμός του προσωρινού αντικαταστάτη του, ενισχύει την πεποίθηση ότι το αυτοδιοικητικό κλίμα στο Δήμο Έδεσσας είναι αρκετά φορτισμένο, όσο ποτέ άλλοτε.
Τις επόμενες μέρες που θα αποκλιμακωθεί η ένταση αναμένουμε τις επίσημες δηλώσεις του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου για το γεγονός και την επιλογή του αντικαταστάτη του. Πάντως ανεπίσημες πληροφορίες μιλούν ακόμη και για γυναικεία «αύρα» στο Δήμο Έδεσσας. 
Οψόμεθα

Καλλικράτειος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Δήμαρχε Γιάννου κάνε γρήγορα τον Μπατσίρη Γ.Γ
    Και την Πλιούτα Γ. Δ/τρια μόνο τότε θα δείς άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη προηγουμενη φορα τον εσωσε ο σωντρας με την επιμονη του. Αυτη τη φορα ο κετσιτζιδης θα τη καψει τη πολη.Τελικα κουμαντο ακομα κανουν αυτοι που μπηκαν στο δημο το 90.Μουρατογλου Μαρουλα κρατατε γερα.Μη μας αφησετε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αρχή του τέλους , μήπως ο Δαλκαλιτσης πάρει τους κολλητοί του από τον συνδυασμό και αδειάσει τον Γιαννου , οι εκλογές έρχονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στρατηγιο θα γίνει τώρα ο δήμος ,προσοχές θα χτυπάνε οι υπάλληλοι ,ασε την Πλιουντα και το Μπατσιρη για τα συνέδρια ,έχουν ξεπερασεί τα όρια του νομού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλει το γνωστό παντογνώστη στρατηγό για γενικό

      Διαγραφή
  6. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ. Η ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΣΕΤΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΗΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ ΦΑΡΜΟΥΖΗ-ΤΑΜΒΙΣΚΟΥ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παμε ολοι μαζι. οτι πιανω εγω στα χερια καταστρεφεται. χαρισμενο στο γιαννου. ειναι προσωπικη σου επιτυχια να φευγουν απο διπλα σου οι αξιοι. θα μεινεις τελικα εσυ και ο εαυτος σου πρωην δημαρχε. αρχισε να μετρας τις μερες οπως στο στρατο μεχρι να απολυθεις απο το δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΥΡΑΗΛΙΔΗ Η ΝΔ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΡΥΣΑΦΗ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΛΠ
    ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου ειπε εσενα οτι ο Ρυσαφης και ο συνδιασμος τους θελει Χρίσμα;

      Διαγραφή
  9. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΧΑΡΑΚΗΡΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ Η ΖΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΔΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΩΓΑΣ ΓΚΙΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΥ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ. Ο ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ. Ο ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΌ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Γιώργαρε τον έκανες ρόμπα τον βλάχο. Εκτός από το Καρατζόβα και το facebook σου κανένας άλλος δεν έβγαλε τη παραίτηση σου. Άντε σιγά σιγά να ξεσκεπάζονται τα σαιτ με την κατευθυνόμενη ενημέρωση. Γελάνε και οι κότες με τα καμώματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι μονο σαιτ αλλα και εφημεριδες και εφημεριδες. γιαυτο δεν τους διαβαζει κανενας

      Διαγραφή
  11. Ο μητσοτακης προτιμαει το ρυσαφη για βουλευτη.Γιαννου φανηκε ο χαρακτηρας σου και φευγουν ολοι.Βαλε το ρυσαφη μπροστα και απο πισω γιωγας γκιουρος μουρατ μηπως και φυγεις με ψηλα το κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ρυσαφης φάνηκε ότι ήταν παιδί του. Δεν έκανε αντιπολίτευση. Είναι καμένο χαρτί. Όχι συνδυασμό δε θα κάνει αλλά δε θα τον πάρει κανένας. Μόνο αν τολμήσει και ξανακατεβει ο γιαννου θα τον πάρει μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΟ ΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΌΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΗΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΒΑΣΙΖΌΤΑΝ ΣΕ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΜΠΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΑΚΟΥΜΠΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΈΝ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ Η ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΟ ΠΟΛΛΡΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΕ ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΔΕΣΣΑΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ
    ΑΓΕΝΗΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις εφιαλτες με τη παραιτηση του δαλκαλιτση και τον βλεπεις παντου ακομη και στα σχολια καημενε σφουγγοκωλαριε του αφεντικου σου. μαθε ομως οτι και εσενα ετσι θα σε πεταξουν και μετα θα σου ριχνουν λασπη. α και απο οτι καταλαβα μαλλον εσυ εγλυφες τον γιωργο περισσοτερο απο καθε αλλο. φαινεται απο το μενος που εχεις που μπουνιασες κιολας γεματε με @@@@@ τενεκε.

      Διαγραφή
  15. Σχολια απο ανικανους για τους ανικανους. Για να μπορεις να σχολιαζεις πρεπει να μπορει και να αξιολογεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΧΆΣΟΥΝ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΈΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΎΣΕΙ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και απολύθηκε, ο Γιώργος, ο Κώστας, η Δήμητρα κτλ, ένας ολόκληρος δήμος σε αναβρασμό, από επιλογές ενός εκδικητικού ανθρώπου που πότε δεν ήταν δήμαρχος, διοίκηση πάντα ασκούσαν οι υπάλληλοι του Σώντρα. Για όσους θυμούνται τα πρώτα δημοτικά συμβούλια, τι του είχε πει ο Σώντρας στον Τακούλη, να σας το θυμίσω. Αν νομίζεις "ότι κυβερνάς εσύ είσαι γελασμένος". Μάγκας ο Σώντρας και οι "υπάλληλοι του". Σε σημείο που ο Τακούλης να κάθετε σούζα μπροστά τους.

      Διαγραφή
  18. Λετε ψεμματα ο γιαννου εκδικητικος ποτε δεν μηνυσε κανενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.