Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου εν δράσει (βίντεο)


Σήμερα το πρωί το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου Έδεσσας με την συνδρομή του τοπικού Τμήματος Τροχαίας προέβη στην κοπή κλαδιών, που έκρινε ως επικίνδυνα για περαιτέρω πτώση στο οδόστρωμα και στο πεζοδρόμιο, στην οδό Φιλελλήνων, περιμετρικά του Σταδίου, στο Κέντρο της Έδεσσας. 

Είχαν προηγηθεί τρία συνολικά δημοσιεύματα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας που είχαν επισημάνει την σοβαρότητα του προβλήματος, καλώντας το Δήμο να ενεργήσει άμεσα. 

Ευελπιστούμε στο μέλλον να μην χρειασθεί τριπλή παρέμβαση - υπενθύμιση για την επίλυση παρομοίων απλών προβλημάτων, τα οποία εφόσον δεν αντιμετωπισθούν έγκαιρα και έγκυρα μπορεί να εξελιχθούν σε δυσμενείς καταστάσεις, όπως το προ ετών στην περιοχή του σιδηροδρομικού Σταθμού, δυσάρεστο συμβάν.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. σημερα επισης κοπηκαν και 2 δεντρα στην ηρωων πολυτεχνειου χωρις λογο μαλλον ενοχλουσαν το καταστηματαρχη της γειτονιας.Ποτε θα αντικατασταθουν ολα αυτα τα δεντρα που με μανια κοβει ο δημος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η γκρίνια με τα δέντρα που κόβονται είναι απίστευτη. Η ίδια γκρίνια υπήρχε με τον δρόμο από τον Σταθμό προς το κέντρο όταν γινόταν το έργο. Όλοι γκρίνιαζαν. Τώρα όλοι μούγκα... κανένας δεν μιλάει και κανένας δεν αναγνωρίζει ότι γκρίνιαζε χωρίς λόγο.
      Το φυσιολογικό να κόβουν τα άρρωστα δέντρα δεν έχει πάει στο μυαλό κανενός; Ή πρέπει να τα κρατάμε κι ας είναι άρρωστα ή έτοιμα να πέσουν;

      Διαγραφή
    2. Το γραφείο προπαγάνδας δεν αφήνει τίποτε ασχολίαστο. Δουλεύει και σαββατοκύριακα

      Διαγραφή
    3. και ποτε θα αντικατασταθουν τα αρρωστα δεντρα?πες μας ενα χρονοδιαγραμμα?γιατι εγω βλεπω οτι οπου κοβονται αρρωστα δεντρα μετα στρωνουν πλακακια.

      Διαγραφή
  2. Πια δράση βρε ντουρντουβάκια που βάλατε στρατό να κουρεύει τα πάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.